[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte muzica clasica

ŞtiriPink Martini, cu Storm Large, la București

Micuța orchestră Pink Martini revine pe 20 aprilie 2017 la Sala Palatului la București.

ŞtiriDansatori de performanță vor împodobi seara de 23 decembrie la Sala Palatului

Pentru un spectacol complet si stralucitor inainte de sarbatoarea Craciunului, in prezenta extraordinara a SCHOENBRUNN Palace Orchestra Vienna!

ŞtiriTrăiește un Crăciun veritabil vienez! Strauss Festival Orchestra Vienna, pentru al 8-lea an în România

Strauss Festival Orchestra Vienna sub bagheta maestrului Willy Büchler aduce, pentru al optulea an consecutiv, fascinaţia muzicii autentice vieneze în România.

ŞtiriTenorul Alessandro Safina şi-a sărbătorit ziua de naștere. Câți ani a împlinit celebrul artist și ce așteptări are

Vineri, şarmantul tenor italian ALESSANDRO SAFINA a împlinit 53 de ani.

ŞtiriO nouă categorie de bilete este SOLD OUT la concertul Nigel Kennedy

Interesul pentru concertul Nigel Kennedy, eveniment ce se desfasoara pe 16 octombrie, la Sala Palatului, este unul deosebit, astfel ca biletele la pretul de 250 lei sunt, in acest moment, SOLD OUT!

ŞtiriSuperstarul muzicii clasice, HAVASI, va susţine un concert la București

După un succes răsunător la Carnegie Hall în New York City, cel mai nou spectacol-concert al pianistului și compozitorului HAVASI va avea loc la Sala Palatului din București pe 22 noiembrie. Concertul face parte din turneul mondial HAVASI Landmark World Tour, care se desfășoară în multe dintre sălil

ŞtiriAnotimpurile – Concert de Anul Nou al Silvestri orchestra, dirijor Tiberiu Soare

Fundaţia Calea Victoriei şi Teatrul Odeon organizează pe 4 ianuarie 2014, de la ora 19:00, Concertul Extraordinar de Anul Nou “Anotimourile” de Antonio Vivaldi şi Astor Piazzolla, susţinut de Silvestri Orchestra, sub bagheta lui Tiberiu Soare.

ŞtiriCvartetul Ad Libitum sărbătorește 25 de ani de activitate

Cvartetul Ad Libitum, unul dintre cele mai apreciate ansambluri camerale din România, împlineşte 25 de ani de activitate. Seria de recitaluri dedicate aniversării începe chiar în data de 25 noiembrie și include trei orașe: Pitești, București și Craiova.

FeaturesPavel Šporcl, de la vioară la Facebook şi înapoi. Cu eleganţă

Pavel Šporcl, cel mai apreciat violonist ceh al ultimilor zece ani, s-a înfăţişat în această toamnă pentru prima oară publicului din România, sărbătorind împreună cu Alexandru Tomescu Ziua Naţională a Cehiei.

ŞtiriZilele Culturii Ruse în plină desfăşurare

Cvartetul Romantic a impresionat publicul prin recitalul susţinut la Sala „Auditorium” a Muzeului Naţional de Artă al României în seara zilei de marţi, 29 octombrie 2013. Evenimentul a fost cel de-al treilea ocazionat de Zilele Culturii Ruse 2013.

Muzică clasicăDouă viori de Ziua naţională a Cehiei la Ateneu

Alexandru Tomescu şi Pavel Šporcl într-un recital extraordinar la Ateneu pe 30 septembrie, de la 18.30.

ŞtiriIncep Zilele Culturii Ruse. Editia 2013

Zilele Culturii Ruse încep cu un concert extraordinar pe scena Ateneului Român în data de 15 octombrie: violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul Eduard Kunz vor evolua alături de Orchestra Simfonică Bucureşti sub bagheta dirijorală a lui Mihail Hoh.

ŞtiriConcert Musica Viva “Contraste şi surprize”

Fundaţia Calea Victoriei organizează, pe 19 octombrie, de la ora 17:00, concertul de muzică de cameră Contraste şi surprise – Haydn, Prokofiev şi Sostakovici, în compania pianistei Andreea Butnaru şi a violoncelistului Florin Mitrea, membri ai ansamblului “Musica Viva”.

ŞtiriAlexandru Tomescu – Bach To Basics

Din 10 mai, violonistul Alexandru Tomescu porneşte împreună cu vioara Stradivarius într-o călătorie prin 12 catedrale din tot atâtea oraşe ale ţării.

ŞtiriÎncepe Turneul Naţional Stradivarius „Bach to Basics”

Violonistul Alexandru Tomescu va susţine în perioada 10-29 mai Turneul Naţional Stradivarius.

ŞtiriFestivalul George Enescu, transmis în direct la Grand Cinema Digiplex

Festivalul George Enescu și Grand Cinema Digiplex au încheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante concerte din ediția 2013 a Festivalului să fie urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din Băneasa Shopping City

ŞtiriSeară spaniolă cu Răzvan Suma

Violoncelistul Răzvan Suma aduce la Bucureşti parfumul Spaniei, printr-o incursiune în lumea muzicii spaniole în cadrul concertului său extraordinar „Seară spaniolă cu Răzvan Suma”.

ŞtiriTurneele naţionale de muzică clasică din 2013, reunite pe scena Sălii Radio

Miercuri, 6 februarie, de la ora 19:00, la Sala Radio va avea loc un recital extraordinar ce reuneşte o parte dintre cei mai apreciaţi muzicieni români la ora actuală, o avanpremieră a turneelor naţionale din acest an.

ŞtiriConcert de la Sala Radio, difuzat de 11 posturi de radio europene

Concertul extraordinar de muzică clasică românească desfăşurat la Sala Radio vineri, 1 februarie, ora 19:00, va putea fi ascultat de melomanii din unsprezece ţări europene.

ŞtiriAbonamente la Festivalul George Enescu, din 15 ianuarie

Abonamentele pentru a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional „George Enescu” vor fi puse în vânzare de miercuri, 15 ianuarie.