[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri muzica

ŞtiriThe Cat Empire, prima confirmare la B'ESTFEST Summer Camp 2014

Trupa australiană de ska-jazz The Cat Empire este primul nume confirmat în programul B'ESTFEST Summer Camp 2014, festival care va avea loc între 31 iulie şi 2 august, la domeniul Mogoşoaia.

ŞtiriA opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche, între 2 şi 5 decembrie

Noua ediţie a Festivalului de Muzică Veche va avea loc între 2 şi 5 decembrie sub tema Exotique, cu o serie de spectacole şi evenimente conexe adresate cunoscătorilor şi publicului larg.

Features„Există două feluri de muzicieni: muzicieni faimoşi şi muzicieni cult.”

Diana Ketler este pianistă, profesoară la Royal Academy of Music din Londra şi director artistic al Festivalului SoNoRo alături de Răzvan Popovici încă de la prima ediţie. Are şi trei studenţi români – cei mai buni pianişti din şcoală – despre care vorbeşte cu mare plăcere.

ŞtiriB’ESTFEST Summer Camp 2014, pe domeniul Palatului Mogoşoaia

Următoarea ediţie a Festivalului B’ESTFEST va avea loc în perioada 31 iulie-2 august 2014 pe domeniul Palatului Mogoşoaia, după ce s-a desfăşurat în Tunari în ultimii trei ani.

ŞtiriProgramul Festivalului SoNoRo

A opta ediţie a SoNoRo va avea loc între 1 şi 19 noiembrie, în Bucureşti, Iaşi şi Cluj.

ŞtiriProgramul Balkanik Festival 2013

Alexander Bălănescu va aduce un omagiu memoriei Mariei Tănase pe scena Balkanik Festival, cu ocazia împlinirii unui secol de la naşterea marii artiste şi o jumătate de veac de la trecerea ei în nefiinţă.

ŞtiriFocus Festival, alternativă de weekend

Sibiul va găzdui în acest weekend prima ediţie a Focus Festival, un eveniment care reuneşte cele mai titrate formaţii de alternativ, indie şi electro din România.

ŞtiriBalkanik Festival, între 13 şi 15 septembrie

O nouă ediţie a festivalului de muzică balcanică Balkanik va avea loc între 13 şi 15 septembrie, la Grădina Uranus din Bucureşti.

ŞtiriGreen Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest – ediţia a 5-a

A cincea ediţie a Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest va avea loc în perioada 30 mai - 2 iunie în spaţiul în grădina clubului de jazz şi teatru Green Hours, din Calea Victoriei 120.

MuzicăEUROPAfest 2013 sărbătoreşte 20 de ani de muzică bună

Anul acesta sărbătorim 20 de ani de EUROPAfest, în care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarcă prin muzică live, profesionalism şi eleganţă. Din anul 2005 EUROPAfest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.

ŞtiriTrivium, Enslaved şi Spineshank la Rock The City 2013

Trupele metal Trivium, Enslaved şi Spineshank vor concerta la Rock The City 2013 în a doua zi a festivalului, alături de Bullet For My Valentine şi Rammstein.

ŞtiriKaiser Chiefs şi Ska-P vor concerta la Festivalul Peninsula

Una dintre cele mai populare trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula, eveniment programat între 18 şi 21 iulie 2013, în Cluj-Napoca.

ŞtiriChase & Status, primul headliner la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Primul nume de pe afişul festivalului care va avea loc în perioada 5-7 iulie, în comuna Tunari, este trupa Chase & Status, formată din Will Kennard şi Saul Milton.

ŞtiriWithin Temptation va concerta la ARTmania Festival 2013

Primul headliner al Festivalului ARTmania este trupa rock Within Temptation, care va urca pe scena din Sibiu pe 9 august.

ŞtiriBest of B’ESTFEST Summer Camp – documentarul oficial al festivalului

Între 5 şi 7 iulie va avea loc o nouă ediţie a B’ESTFEST Summer Camp, iar organizatorii au realizat un scurt documentar despre cum a fost atmosfera în cadrul ediţiei din 2012.

ŞtiriBlur, primul headliner confirmat la Sziget 2013

Organizatorii festivalului Sziget au anunţat prima trupă importantă care va participa la ediţia de anul viitor, Blur.

ŞtiriTimişoara Capital Jazz Festival

A patra ediţie a festivalului Timişoara Capital Jazz are loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2012, la Sala Colegiului National de Artă "Ion Vidu" din oraş.

Evenimentul luniiSoNoRo 2012

Despre dragoste, despre bucuriile şi chinurile ei, va fi vorba în noua ediţie a Festivalului SoNoRo, aflată sub semnul Love Unlimited. Concertele vor avea loc între 9 şi 25 noiembrie, la Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca.

ŞtiriConcerte Grigore Leşe în cadrul festivalului „Viaţa e frumoasa”

Marţi, 13 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio, este programat unul dintre concertele lui Grigore Leşi, cu invitaţi din Iran, Siria şi România.

ŞtiriProgramul Festivalului “Viaţa e Frumoasă” 2012

Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical “Viaţa e frumoasă” va avea loc în perioada 8-18 noiembrie 2012.