[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 5/07/2012

BeWhere the Fest is!: Ghost Fest

BeWhere the Fest is!: Ghost Fest

Întoarcerea la natură. 2 în 1. Muzică şi munte. muzică pe munte. concerte şi ateliere de arte şi meşteşuguri, expoziţii de pictură, fotografie & artă tradiţională.

Din line-up fac parte trupe din România, Italia, Ungaria, Austria, Marea Britanie sau Spania. Printre ele: Secrets of the Moon, trupă black metal, înfiinţată în 1995. A susţinut concerte la festivaluri de referinţă, precum Summer Breeze Open Air (Germania) sau Hellfest (Franţa) şi acum îşi promovează albumul Seven Bells.

Un alt nume pe afişul festivalului este cel al cvintetului spaniol Trobar de Morte, care îmbină sunete celtice şi folkul cu avangardismul goticului atmosferic. Din România, White Walls are ca scop ocuparea unui loc pe scena progressive metal din România şi chiar din Europa.

Formaţia de folk industrial Allerseelen, din Austria, vine în premieră în România. Trupa este cotată ca promoter de marcă al genului. Bazele grupului au fost puse de scriitorul Gerhard Hallstatt, iar în cei peste 23 ani de carieră, trupa a lansat peste 15 produse discografice. Line-up-ul evenimentului este întregit de formaţiile Scarred, Laonliness, QuantiQ şi Wilder.

 

Ghost Fest, Râşnov, terenul de biathlon de la baza cetăţii, 13-14 iulie.

Preţ bilete: 30 lei/zi