[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/07/2013
Line-up complet Rock the City 2013
Bucureşti Rock The City, Romexpo, 27-28 iulie. Preț abonamente: 143,8 - 478 lei. Acestea se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro.

Line-up complet Rock the City 2013

Rock The City 2013 are loc în perioada 27-28 iulie, în Complexul Romexpo din Capitală. Printre numele noi adăugate pe afiș se regăsesc trupe din România, Austria și Germania.

Prima trupă din programul zilei de sâmbătă, 27 iulie, este Goodbye to Gravity, din România, o formație cu experiență pe scenele din țară și din străinătate. Seara va continua cu Boon, trupă austriacă de metal și hardrock punk, ce a fost prezentă şi la ediția din 2011 a festivalului. Urmează Rezident Ex, grup format din muzicieni de top din România, Germania, Franţa şi Australia, care îl readuce pe scenă pe Kempes, fostul solist al formației Cargo.

Tot în prima zi, pe scenă vor urca norvegienii de la Enslaved, trupă progressive black metal care a devenit co-headliner al serii și astfel va putea oferi un recital mai lung.

Prima zi a festivalului Rock The City 2013 se va încheia cu recitalul trupei germane Heaven Shall Burn, prezentă și pe afișul ediției de anul trecut.

A doua zi a festivalului va debuta cu Psychogod, o trupă românească cu un sound metal agresiv, ce îmbină stiluri ca hardcore, death și black metal sau industrial. Urmează White Walls, progressive metal din Constanța, cunoscută odată cu LP-ul de debut Mad Man Circus.

Seara continuă cu Trivium, formație de heavy metal din Florida (SUA), câștigătoare a premiului Best Live Band 2006 oferit de prestigioasa revistă Metal Hammer.

Urmează Bullet For My Valentine, spectaculoasă trupă metalcore, prezentă în premieră la București. După galezi, va fi rândul headlinerilor festivalului, Rammstein, să urce pe scenă pentru a prezenta binecunoscutul show incendiar.

Organizatorii festivalului anunță cu regret faptul că trupa americană Spineshank a fost nevoită să își anuleze întreg turneul european și nu va putea cânta la această ediție a Rock The City.

Lineup-ul complet al ediției din acest an a festivalului Rock The City se prezintă astfel:

Sâmbătă, 27 iulie

Heaven Shall Burn

Enslaved

Rezident Ex

Boon

Goodbye to Gravity

Duminică, 28 iulie

Rammstein

Bullet for My Valentine

Trivium

White Walls

Psychogod

 

Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Taguri: