[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi bucuresti

CluburiWings Club

Wings Club este un spaţiu dedicat evenimentelor live, dar şi petrecerilor inovative şi manifestărilor artistice. Clubul bucureştean are tematică aviatică, fiind situat în incinta fostului Cinematograf Viitorul, pe strada Mihai Eminescu nr. 127.

CluburiEl Comandante

Cluburile El Comandante păstrează atmosfera underground şi sunt în număr de trei în Bucureşti: Grande (strada Viitorului nr. 26), Primer (strada Sf. Ştefan nr. 13) şi Junior (strada Stavopoleos nr. 8). Organizează petreceri tematice.

CluburiRevenge Club

Clubul Revenge din Centrul Vechi al Bucureștiului este deschis în fiecare noapte. Intrarea este liberă, iar muzica satisface mai multe gusturi (alternative, dubstep, drum&bass, grime, hip-hop, oldies, reggae, trap). La bar se păstrează tradiția prețurilor studențești și a ofertelor speciale.

CluburiBarfly

Clubul Barfly din București: club cu concerte live, DJ, petreceri tematice, invitați speciali, ring de dans, 150 locuri la mese, 250 locuri în picioare. Barfly este situat la subsolul unei case recondiționate și cuprinde 5 încăperi, cu ring de dans.

CluburiKulturhaus

Kulturhaus este un concept extrem de nou. Și înseamnă exact ce zice numele: "Casa culturii". Un loc unde manifestările culturale de orice fel sunt la ele acasă. După cum vă amintiți, orice "casă de cultură" avea pe vremuri o "discotecă" la parter.

CluburiExpirat Club

Expirat este simplu explicat ca “party music club”. Adică locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco...

CluburiFire Club

Fire Club: muzică live, rock, hip-hop, underground, folk, DJ,... Fire este un club studenţesc situat în Centrul Vechi. Fire Club este un loc unde cu adevărat s-a scris istorie la începutul anilor 2000 pentru cultura underground.

CluburiClub A

În 1969 a fost înființat cel mai vechi club studențesc din România. Și de atunci a avut o activitate neîntreruptă. Florian Pittiș, Johnny Răducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar câteva dintre personalitățile care au scris istorie în Club A.