[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/11/2012
Bucureşti Concertul Chinawoman va avea loc pe 9 noiembrie, de la ora 22:00, în Club Control.

Concert Chinawoman în Bucureşti

Concert Chinawoman în Bucureşti

Chinawoman va concerta pentru a doua oară la Bucureşti în Club Control, vineri, 9 noiembrie, de la ora 22:00, într-un eveniment Re-forma.

Mergi?

Chinawoman este Michelle Gurevich, o muziciană cu origini ruseşti, născută în Canada. Provenind din cartierul rusesc din Toronto, fiica unei balerine şi a unui inginer, a crescut ascultând colecţia de discuri sovietice a părinţilor şi muzica anilor ’70.

Mutarea în Berlin a fost un moment marcant pentru Chinawoman ca trupă ce concertează live, evoluând de la show-uri mici în Toronto, la cel de-al doilea show european, cu peste 800 de participanţi la o apariţie.

Al doilea album, Show me the face (2010) s-a inspirat din baladele europene, revelând fundaţiile stilului său. Decadent, dramatic, dar şi cel mai serios, melodiile sunt simple, dar precise, iar clapele vintage şi sintetizatoarele oferă o interpretare solitară a unei experienţe grandioase.

Ultima apariţie Chinawoman, To be with others (2012) este o audiţie mai fresh decât stilul emoţional punctat în alte albume.

Preţul unui bilet este de 40 de lei şi se poate achiziţiona online sau în numerar în Club Control, din 6 noiembrie, ora 16:00.

Un eveniment Re-forma.ro

Facebook event: http://www.facebook.com/events/345818788841445/?fref=ts