[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi cu muzica live

ŞtiriConcert VAMA la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Miercuri, 16 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA !

ŞtiriConcert Cristi Minculescu si IRIS la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te asteapta din nou la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti ! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 27 octombrie, de la ora 21.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

ŞtiriConcert TAXI la Hard Rock Cafe

Miercuri, 26 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

ŞtiriConcert SMILEY la Hard Rock Cafe

Joi, pe 3 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts va invita la un nou show incendiar cu cel mai in voga artist al momentului: SMILEY !

ŞtiriConcert Cristi Minculescu si IRIS la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te asteapta din nou la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti ! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 27 octombrie, de la ora 21.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

ŞtiriCARGO în concert pe 14 octombrie la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 14 octombrie, incepand cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO!

ŞtiriPremieră: COMPACT Electroacustic la Hard Rock Cafe

Pe 13 octombrie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

ŞtiriMIHAIL & band în concert la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts va invita miercuri, 12 octombrie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru a-l vedea live pe MIHAIL alaturi de trupa sa.

ŞtiriMuzică liberă. Live din Schengen. Jazzappella&Les elephants bizarres

Jazzappella şi Les elephants bizarres sunt trupele invitate să cânte în cadrul celui mai nou concept de promovare a muzicii de calitate şi a valorilor societăţii contemporane! Duminică, 8 decembrie, în cafe Schengen, de la ora 20.00.

ŞtiriEvenimentele săptămânii la Energiea

Energiea găzduieşte în acest sfârşit de săptămâni SpeakEasy-urile de weekend, iar pe 18 aprilie este programat evenimentul Jazzy Nights, cu ZUM şi Andreea Crepcia în concert.

MuzicăFierbinteanu & Plurabelle @ SubSol Bar

Fierbinteanu & Plurabelle vă provoacă la o incursiune în digital-pop presarată cu elemente de noise, pshichedelic, ambient, electro, synthpop.

MuzicăThe Irrepressibles, concert în premieră la Bucureşti

Mini-orchestra art-pop The Irrepressibles va prezenta, în premieră la Bucureşti, spectacolul Nude, o inedită punere în scenă a celui mai nou album al trupei.

ŞtiriChinawoman concertează în Bucureşti pe 22 februarie

Chinawoman concertează pentru a treia oară în Bucureşti în Club Why Not, pe 22 februarie, ora 22:00, după succesul pe care l-a avut în vară, la inaugurarea Bucharest Biennale 5.

ŞtiriConcert byron pe 15 decembrie

Trupa byron va concerta pe 15 decembrie în clubul timişorean DAOS, în cadrul turneului de promovare a DVD-ului Live Underground.

ŞtiriPiesa „Mută” de la Alternosfera, difuzată la Radio Guerrilla

Trupa Alternosfera îşi continuă turneul naţional, iar piesa „Mută” intră şi ea în „heavy rotation” la Radio Guerrilla.

MuzicăJan Akkerman. De la progressive la jazz-rock

Un nume puţin popular maselor. Un nume ce este pe scena muzicală din 1968, iar de atunci a dezvoltat tehnici şi a înregistrat 30 de albume de studio.

ŞtiriConcert Chinawoman în Bucureşti

Chinawoman va concerta pentru a doua oară la Bucureşti în Club Control, vineri, 9 noiembrie, de la ora 22:00, într-un eveniment Re-forma.

ŞtiriConcert Radu Captari, la Aida Pub

Vineri, 2 noiembrie, de la ora 21:00, la Aida Pub, va avea loc un concert de muzică rusească şi ţigănească în interpretarea lui Radu Captari.

ŞtiriLoungerie II lansează primul EP

Vineri, 26 octombrie, de la ora 21:00, la Clubul Ţăranului Român, Loungerie II lansează primul EP.

CluburiSpice Pub & Club

Spice”, clubul de pe Calea Victoriei, un loc care mie îmi place, printre altele, şi pentru că e printre puţinele cluburi care nu e (era să zic îngropat) sub nivelul solului.