[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 11/02/2013
Chinawoman concertează în Bucureşti pe 22 februarie

Chinawoman concertează în Bucureşti pe 22 februarie

Chinawoman concertează pentru a treia oară în Bucureşti în Club Why Not, pe 22 februarie, ora 22:00, după succesul pe care l-a avut în vară, la inaugurarea Bucharest Biennale 5.

Mergi?

Michelle Gurevich, muziciană cu origini ruseşti, este născută în Canada, fiind fiica unei balerine şi a unui inginer din Leningrad.
Mutarea în Berlin a fost un moment marcant pentru Chinawoman ca trupă ce concertează live, evoluând de la show-uri mici în Toronto, la cel de-al doilea solo show european, cu peste 800 de participanţi la o apariţie.

Al doilea album, Show me the face (2010) s-a inspirat din baladele europene, relevând fundațiile stilului său. Un gen bazat parţial pe elemente melodioase şi de stil, dar mai mult o abordare specifică, fatalist-celebratorie a compoziţiei de versuri. Ultima apariție Chinawoman, To be with others (2012) este o audiție mai fresh decât stilul emoțional punctat în celelalte două albume anterioare.

Preţul unui bilet este de 40 de lei şi se poate achiziţiona online de pe rockevents.ro sau în numerar în Club Why Not.