[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/10/2012
Bucureşti Evenimentul de lansare al primului EP Loungerie II va avea loc pe 26 octombrie la Clubul Ţăranului Român. Intrare: 10 lei.

Loungerie II lansează primul EP

Loungerie II lansează primul EP

Vineri, 26 octombrie, de la ora 21:00, la Clubul Ţăranului Român, Loungerie II lansează primul EP.

Trupa lansează primul EP şi aniversează un an de la primul concert. Evenimentul include şi prezentarea videoclipurilor Eve şi Funkshit.

Proiectul de fusion punk jazz Loungerie II a reuşit să se auto-finanțeze pentru realizarea primului EP. Cele şase piese (Eve, Funkshit, Oraşul, Cold, Doina Jazz şi Nighdriver) au fost înregistrate pe parcursul anului 2012 cu inginerul de sunet Marius Costache. Patru dintre piese au fost înregistrate live, pentru a oferi o atmosferă cât mai apropiată de cea din concerte.

Deşi piesele vor putea fi ascultate şi descărcate gratuit de pe internet, EP-ul este un document artistic. Realizat manual, pachetul beneficiază de grafica şi concept semnate de unul dintre membrii trupei, Dan Michiu Dinescu.

Loungerie II: Andreea Tincea (voce), Cătălin Lungu (chitară), Dan Michiu Dinescu (chitară), Andrei Bucureci (spoken word), Doru Ioan Boeriu (bas), Daniel Iliescu (tobe).

În primul an de la lansare, trupa a participat la Festivalul de Jazz de la Sibiu, festivalul EUROPAfest sau pe scena celor mai importante cluburi de jazz şi muzică alternativă din Bucureşti. 


un comentariu
Andreea Tincea 24 Octombrie, 2012:

EP-ul nu se numeste EVE... este pur si simplu un EP cu 6 piese, poate fi numit EP nr. 1. Eve este cea de-a doua piesa care a beneficiat de video.

Multumesc!