[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

lansare album

ŞtiriRoadkillSoda lansează albumul Yo No Hablo Ingles

Noul album RoadkillSoda, „Yo No Hablo Ingles”, va fi lansat la 23 octombrie printr-un concert care va avea loc la The Silver Church. Acesta conține 18 melodii și combină stoner, sludge, psychedelic și rock’n’roll.

ŞtiriFIRMA lansează albumul DESCÂNTECE

Trupa Firma lansează joi, 16 octombrie, albumul Descântece, având invitați speciali în concertul din The Silver Church pe cei de la Harlequin_Jack.

ŞtiriMetallica lansează 27 de albume

Pentru fiecare dintre concertele pe care Metallica le-a susținut în decursul anului 2014, în fiecare zi de luni, ies pe piață trei materiale live, începând cu cel înregistrat la Bogotá, Columbia.

MuzicăTiPtiL a lansat primul album de studio

„Colaj”, primul album de studio semnat TiPtiL, a fost lansat printr-un concert care a avut loc joi, 22 mai 2014.

ŞtiriAlexandru Andrieș a lansat ediția aniversară a albumului „Interioare”

„Nu mă întrebaţi, nu ştiu când au trecut 30 de ani…” Primul album semnat Alexandru Andrieș, Interioare, a împlinit trei decenii de la apariție.

MuzicăTiPtiL lansează albumul Colaj

Formația TiPtiL lansează primul album - Colaj - printr-un concert care va avea loc la Studio Hermes din București.

Ştiribyron lansează Melancolic

Trupa byron se pregăteşte de lansarea albumului Melancolic. Astfel, muzicienii români vor susține o serie de trei concerte pentru prezentarea acestuia: două la București, în clubul The Tube (21 februarie) și Studio Hermes (22 februarie), și unul la Cluj Napoca, la Euphoria Music Hall (23 februarie).

ŞtiriTATAIA a lansat Foaie Verde

Albumul Foaie Verde este acum disponibil pe CD, dar şi online, pe YouTube, Vimeo sau Soundcloud.

ŞtiriAlexander Bălănescu, Luiza Zan şi Petre Ionuţescu, invitaţi pe noul album byron

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:00, trupa byron va lansa al patrulea album printr-un spectacol la Palatul Copiilor, urmat de un turneu naţional de promovare.

MuzicăBlack Sabbath, nou album în 2013

Trupa Black Sabbath a confirmat că în luna iunie a acestui an va lansa un nou album de studio, primul cu Ozzy Osbourne în componenţă după o pauză de 35 de ani.

MuzicăDavid Bowie a lansat primul său single după zece ani

Britanicul David Bowie a lansat astăzi primul său single după o pauză de un deceniu, iar în luna martie va apărea şi noul său album, The Next Day.

MuzicăNoul album Depeche Mode va fi lansat în martie 2013

Al 13-lea album semnat Depeche Mode va fi lansat în luna martie a anului viitor, cu două luni înainte ca trupa să plece în turneul european ce va include şi România, pe 15 mai 2013, pe Arena Naţională.

ŞtiriLansare „Muzeul Ţăranului Român. Ghidul expoziţiei permanente”

Vineri, 23 noiembrie, de la ora 18:30, este programată lansarea albumului „Muzeul Ţăranului Român. Ghidul expoziţiei permanente”, coordonat de Mihai Gheorghiu şi Maria Mateoniu.

ŞtiriGrupul de Rezistenţă: Opunem rezistenţă nesimţirii şi nepăsării

Grupul de Rezistenţă lansează, printr-un concert care va avea loc pe 22 noiembrie, în club B52, cel mai nou album, Opunem Rezistenţă.

ŞtiriLoungerie II lansează primul EP

Vineri, 26 octombrie, de la ora 21:00, la Clubul Ţăranului Român, Loungerie II lansează primul EP.

MuzicăPixels: TKOVCTRL este o lozincă a unei generaţii care mocneşte

Grupul Pixels lansează al doilea material de studio, TKOVCTRL, prin care - spun cei cinci - vor să facă lumea mai bună. Îşi spun noua voce a culturii pop româneşti, iar spaţiul în care se desfăşoară îi fascinează.

OraşJan Gehl revine la București pentru a lansa „Orașe pentru oameni”

La invitația igloo media, renumitul arhitect danez Jan Gehl va fi prezent pentru a doua oară în București și va susține miercuri 6 iunie, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare București, conferința de lansare a cărții „Orașe pentru oameni”.

MuzicăÎndemn de Timpuri Noi: Deschide-ţi mintea!

Trupa care a încercat totul, Timpuri Noi, a lansat primul material de studio în formula Dan Iliescu, voce și chitară, Sabin Penea, bas și vioară, și Felician „Felix” Sfura, tobe.