[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 18/09/2014

Metallica lansează 27 de albume

Metallica lansează 27 de albume

Pentru fiecare dintre concertele pe care Metallica le-a susținut în decursul anului 2014, în fiecare zi de luni, ies pe piață trei materiale live, începând cu cel înregistrat la Bogotá, Columbia.

În decursul timpului, americanii au permis descărcarea concertelor de pe pagina web a formației. La aniversarea a zece ani de existență a Metallica.com, trupa oferă LP-uri cu înregistrări din toate concertele pe care le-a susținut în 2014, în cadrul turneului Metallica by request din America de Sud și Europa.

În plus, va fi scos la vânzare în luna decembrie și un box set cu cele 27 de concerte. Patru dintre concerte vor fi lansate în ediție limitată sub formă de vinil de 180 de grame. La fel cum s-a procedat și în realizarea setlistului turneului, acum, din 28 septembrie, fanii sunt rugați să voteze pe pagina web a formației piesele care să apară pe support vinil. Albumele care vor rezulta a fi cele mai populare vor fi disponibile la vânzare și la începutul anului 2015.  

Taguri: