[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 15/10/2014
Bucureşti Firma, lansare album „Descântece”, 16 octombrie, ora 20:00, The Silver Church. Intrare: 20 lei

FIRMA lansează albumul DESCÂNTECE

FIRMA lansează albumul DESCÂNTECE

Trupa Firma lansează joi, 16 octombrie, albumul Descântece, având invitați speciali în concertul din The Silver Church pe cei de la Harlequin_Jack.

După nominalizarile la MTV European Music Awards 2004, categoria ”Best Romanian Act”, și MTV Romanian Music Awards pentru ”Best Rock Band” în 2005, Firma devenea prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională, intitulată "New Sounds of Europe" și invitată să participe la gala MTV European Music Awards 2007, la München.

Cu un sound complex și o lirică introspectivă ce poartă amprenta Firma, cel de-al treilea material discografic reactivează trăirile specifice perioadei de debut și potențează profunzimea cuvântului. 

Volumul 1 al dublului album DESCÂNTECE apare după o lungă perioadă de creație și detașare a trupei Firma de scenă, însă readuce în atenția publicului un proiect muzical matur și complex, dar la fel de pătimaș ca în anii de debut. Cel mai nou single, lansat vara aceasta, este Două suflete.

 

Taguri: