[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 8/11/2012
Jan Akkerman. De la progressive la jazz-rock
Bucureşti Jan Akkerman, Hard Rock Cafe, 23 noiembrie, ora 21:00.

Jan Akkerman. De la progressive la jazz-rock

Un nume puţin popular maselor. Un nume ce este pe scena muzicală din 1968, iar de atunci a dezvoltat tehnici şi a înregistrat 30 de albume de studio.

Mergi?

Detalii... Minor Details. Este numele celui mai recent material discografic semnat de chitaristul olandez. Jan Akkerman lansa în 2011 acest album, încă o dovadă a experimentalului. Albumul este cumva o continuare a C.U., din 2003, cu revelări de fusion jazz şi latin rock, printre altele. Concertul de la Bucureşti este primul din seria Guitar Masters, care plănuieşte să aibă în prim-plan câte un instrumentist de prestigiu. Akkerman, la rândul lui, a activat alături de formaţii renumite din zona progressive şi jazz-rock, precum Focus şi Brainbox. A colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T. În performance-ul de la Bucureşti îi va avea alături pe Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (bas) şi Marijn van den Berg (tobe).

 

Jan Akkerman, Hard Rock Cafe, 23 noiembrie, ora 21:00. Preţ bilete: 80 lei (loc în sală), 130 lei (loc la masă, în faţa scenei), 400 lei (fotografie cu artistul, CD, autograf)