[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/03/2013

The Irrepressibles, concert în premieră la Bucureşti

The Irrepressibles, concert în premieră la Bucureşti

Mini-orchestra art-pop The Irrepressibles va prezenta, în premieră la Bucureşti, spectacolul Nude, o inedită punere în scenă a celui mai nou album al trupei.

Mergi?

Concertul va avea loc pe 23 martie, de la ora 22:00, în Control Club – Sala Berlin (Constantin Mille 4). Tichetele s-au pus în vânzare pe www.easytickets.ro.

The Irrepressibles sunt un colectiv artistic iniţiat de muzicianul Jamie McDermott, funcţionând ca o mini-orchestră de cameră electro-barocă, ale cărei performance-uri se adaptează de la o scenă la alta.

Primul spectacol al trupei a fost Mirror Mirror, în 2010. Albumul omonim a fost lansat după 8 ani de activitate, dovedind că întreaga lor structură se desfăşoară complet numai în contextul live, albumele fiind doar o metodă de a documenta câte o etapă.

Nude, spectacolul care va avea loc în Control, este o a doua încarnare a trupei. Temele de auto-cunoaştere generează o muzică sinceră, printr-un proces de creaţie personal, sincer şi catartic.

Biletele se pot achiziţiona în avans, prin sistem print-at-home de pe easytickets.ro la preţul de 50 de lei, sau de la Control Club (zilnic, după ora 14:00).