[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 9/04/2013
Evenimentele săptămânii la Energiea

Evenimentele săptămânii la Energiea

Energiea găzduieşte în acest sfârşit de săptămâni SpeakEasy-urile de weekend, iar pe 18 aprilie este programat evenimentul Jazzy Nights, cu ZUM şi Andreea Crepcia în concert.

Mergi?

SpeakEasy @ Energiea

Vineri – 12 aprilie / Sâmbătă – 13 aprilie

În weekend, la Energiea conversaţia prinde viaţă de noapte. Vineri si sâmbăta declarăm prohibiţie la inhibiţie şi te aşteptăm la socializare dansantă pe muzici fresh asortate cu beri reci. Nu trebuie să ridici tonul, va ridica DJ-ul tempoul.

Vineri: ALT OM
Sâmbătă: U.N.I.O.N.

Ora: 22:00

Intrare liberă.

  

Jazzy Nights @ Energiea

Joi – 18 aprilie - cu ZUM & Andrea Crepcia, în concert

Şueta muzicală de la Energiea face de data aceasta loc pe scena, printre conversaţii şi antren, formulei ZUM & Andreea Crepcia. Ca şi pâna acum, dupa ora 21:30, live în strada Brezoianu nr.4.

Din îmbinarea specială de world music cu electro funk a răsarit ZUM: o combinaţie de instrumente cântate live cu ritmuri şi efecte create cu ajutorul computerului, de improvizaţii jazzy cu sweep-uri electronice, de fresh cu funky. ZUM există pe scena locală din 1996, iar palmaresul lor include, pe lânga colaborări cu un numar impresionant de artişti din diverse spectre muzicale, prezenţe pe scena Sziget Festival (4 ani consecutiv), la festivaluri culturale europene şi în cluburi din Danemarca, Belgia sau Ungaria.

Formula actuală o adoptă la voce pe „the soul sister” Andreea Crepcia.

Accesul la concert este liber.  

 

Energiea – Stabiliment de informare şi experiment urban

Str. Brezoianu nr. 4 - parter

www.energiea.ro

Tel.: 07ENERGIEA (0736374432)