[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte jazz

ŞtiriCELE 300 DE BILETE CU PRET REDUS PENTRU AL DI MEOLA – WORLD SINFONIA - SE APROPIE VERTIGINOS DE EPUIZARE

"Music of Di Meola , Piazzolla & Lennon-McCartney" la Sala Palatului!

Ştiri"Music of Di Meola , Piazzolla & Lennon-McCartney" la Sala Palatului

Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale magice maini, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - AL DI MEOLA - va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

ŞtiriConcertul DestinNatie AdrianNaidin.ro va fi reluat pe 26 decembrie, la TNB, de la ora 17:30

Admiratorii îndrăgitului artist Adrian Naidin au ales ca ”DestinNație” concertul de Crăciun, programat luni, 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, de la ora 20:30, cumpărând aproape toate biletele, în numai două săptămâni.

ŞtiriDamian Draghici lansează albumul jazz de colecție, “The American Dream”

Damian Drăghici lanseaza albumul jazz de colecție “The American Dream”, un vis care a început în 1987 în România, s-a materializat anul acesta în Statele Unite ale Americii si ajunge la Bucuresti pe 27 octombrie, de la ora 19.00, la Carturesti Carusel.

ŞtiriTrupa Postmodern Jukebox revine la București

Postmodern Jukebox revine în România pe 29 martie 2017, la Sala Palatului. Trupa promite din nou un show presărat cu hituri pop contemporane reinterpretate în stil vintage, cu parfumul secolului trecut. Organizator: Events.

MuzicăJazz în premieră: Hindi Zahra și Brad Mehldau Trio

Twin Arts propune două premiere pentru România, în toamna acestui an: Hindi Zahra și Brad Mehldau Trio. Ambele evenimente au loc la Sala Radio.

MuzicăBucharest International Jazz Day de 3 zile

Ziua Internațională a Jazzului, 30 aprilie, va fi sărbătorită și la București, grație inițiativei muzicianului Mircea Tiberian, compozitor, pianist, profesor, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai vizibili profesionişti ai acestei arte în Romania şi Voicu Rădescu, director al Green Hours Jazz-Cafe.

ŞtiriTurneu Roots Revival Romania, din 25 februarie

Șapte muzicieni din șapte țări vor da viață unui proiect ce îmbină muzica tradițională și jazzul, turneul Roots Revival Romania 2014 urmând să se desfășoare între 25 februarie și 1 martie, în Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara și București.

ŞtiriConcert de jazz cu Grupul Iordache, în Puzzle

Serile MooNDay Jazz, Blues and More continuă cu un concert al Grupului Iordache, programat pe 30 septembrie, ora 21:00.

MuzicăUnora le place jazzul. Introspecție ritmică

Cunosc oameni care sunt contra-bas. Cunosc și oameni care îl iubesc. La fel, cunosc oameni care n-ar avea conștiința împăcată dacă ar rata un eveniment muzical.

ŞtiriEUROPAfest 2013 – 27 de trupe din 22 de ţări

Bucharest International Jazz Competition, desfășurat sub egida EUROPAfest aduce pe scenele Capitalei 27 de trupe din 22 de țări, precum Argentina, Columbia, Indonezia, Italia, SUA sau Marea Britanie.

ŞtiriEvenimentele săptămânii la Energiea

Energiea găzduieşte în acest sfârşit de săptămâni SpeakEasy-urile de weekend, iar pe 18 aprilie este programat evenimentul Jazzy Nights, cu ZUM şi Andreea Crepcia în concert.

ŞtiriCats Jazzzz Party, joi seară la ART HUB

Joi, 21 martie, la ART HUB este seara iubitorilor de felină şi de muzic bună, fiind programat un concert al trupei Cats in the Rain, precum şi o ultimă vizionare a expoziţiei Sketchbook semnată de Cătălin Lartist.

ŞtiriFestivalul Jazz in Church, între 21 şi 24 martie

Primul festival de jazz în biserică din Bucureşti, Jazz in Church, se va desfăşura în perioada 21-24 martie, în Biserica Luterană.

ŞtiriWeekend cu jazz la Green Hours 2

Green Hours 2 (la bazinul Dinamo) începe luna februarie cu două concerte de jazz, Raul Kusak Trio şi „Aleea Cosmonauţilor”, un proiect Mircea Tiberian.

ŞtiriJazzy Nights @ Energiea: Mara & KSA

Joi, 29 noiembrie, după ora 22:00, la Energiea este programat un concert Mara & KSA.

ŞtiriFrom Classic to Jazz, în premieră pe scena Ateneului

Pe data de 27 noiembrie, pe scena Ateneului Român, se vor întâlni muzicieni de renume din două genuri muzicale aparent diferite, muzica clasică şi jazz, pentru 80 de minute.

ŞtiriTimişoara Capital Jazz Festival

A patra ediţie a festivalului Timişoara Capital Jazz are loc în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2012, la Sala Colegiului National de Artă "Ion Vidu" din oraş.

Muzicăhiromi, The trio project

Îmi vine greu să mă exprim, după ce mi-a fost dat să văd şi să aud într-un spectacol de o oră şi jumătate. Am întors "problema" pe toate feţele. M-am gândit, am scris, am şters şi am luat-o de la capăt.

MuzicăConcert Anouar Brahem pe 27 octombrie, la Sala Radio

Tunisianul Anouar Brahem revine în România într-o nouă formulă, cea de cvartet, cu oud, chitară bas, percuţie şi bas clarinet.