[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 28/05/2015

Jazz în premieră: Hindi Zahra și Brad Mehldau Trio

Jazz în premieră: Hindi Zahra și Brad Mehldau Trio

Twin Arts propune două premiere pentru România, în toamna acestui an: Hindi Zahra și Brad Mehldau Trio. Ambele evenimente au loc la Sala Radio.

Data de 15 octombrie este rezervată interpretei marocane Hindi Zahra. Exotică, astfel plină de culoare, compozitor, multi instrumentist și producător, Hindi Zahra a debutat și în cinematografie, anul trecut, în filmul The Cutal regizorului german de origine turcă Fatih Akin. 

La București, Hindi Zahra concertează alături de trupa sa (doi chitariști, percuție şi bas), ocazie cu care îşi va promova noul disc, Homeland. Biletele costă 80, 120, 140 de lei, în funcţie de categorie şi pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim.

Laureat cu premiul Festivalului de la Montreal, „al artiştilor care contribuie semnificativ la inovația jazz-ului”, și nominalizat de cinci ori la Premiile Grammy, Brad Mehldau este un maestru al interpretării și improvizației. Transformă piese din diverse stiluri muzicale, de la rock la samba și electro, în jazz. Este faimos pentru reinterpretările date unor piese Radiohead, Nirvana, Jeff Beck sau The Beatles.
Vine la Bucureşti, la 26 noiembrie, împreună cu bateristul Jeff Ballard şi basistul Larry Grenadier, considerați a fi la fel de sclipitori ca liderul lor. 
Prețul biletelor diferă în funcție de locul ocupat în sală: 95, 135 și 155 lei
 

 

 

 

Taguri: