[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/04/2013

EUROPAfest 2013 – 27 de trupe din 22 de ţări

EUROPAfest 2013 – 27 de trupe din 22 de ţări

Bucharest International Jazz Competition, desfășurat sub egida EUROPAfest aduce pe scenele Capitalei 27 de trupe din 22 de țări, precum Argentina, Columbia, Indonezia, Italia, SUA sau Marea Britanie.

Mergi?

Jazz-istul american Mike Davison va susține workshop-ul "Cuba: Rhythm in Motion", iar jam session-urile vor alătura artiști cu backgrounduri culturale diferite. Publicul va vedea cum sună jazz-ul din S.U.A. alături de cel european și sud-american. Cu evenimente internaționale prestigioase în portofoliu, participanții vor transforma Bucureștiul în capitala jazz-ului mondial.

EUROPAfest - 100% jazz este o adevărată explozie de culoare și energie. Totul se petrece spontan, bazându-se pe inspirație, talent și pe improvizația de moment. Forța pozitivă pe care o generează jazz-ul și proiectele trupelor țin sălile pline de fiecare dată. În 2013, EUROPAfest - 100% jazz and more se va derula la Teatrul Odeon, Sala Arcub, New Academy of Music, Spațiul public European, dar și în spații neconvenționale precum clubul Loft.

Agenda completă a festivalului și informații despre bilete pot fi găsite pe site-ul www.jmevents.ro sau urmărind pagina de facebook EUROPAfest.