[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

evenimente bucuresti

ŞtiriInternational Tattoo Convention Bucharest 2016, între 14 şi 16 octombrie

Evenimentul se desfășoară pe 14, 15 și 16 octombrie, la Crystal Palace Ballroom din București, lângă Casa Poporului, în spatele Pieței de Flori Coșbuc.

ŞtiriSpectacole gratuite în weekend în cadrul maratonului cultural ”BUCUREȘTI, AL 6-LEA ELEMENT”

Weekendul 24-25 septembrie deschide maratonul cultural BUCUREȘTI, AL 6-LEA ELEMENT, o serie de spectacole cu acces liber pentru bucureșteni, o amplă călătorie în lumea artelor și a arhitecturii uitate a Capitalei. În această toamnă, prin muzică, pictură, teatru, film, literatură, sculptură și coreg

ŞtiriZilele Bucureștiului 2016

Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza o serie de evenimente dedicate implinirii a 557 de ani de atestare istorica a Capitalei in trei zone ale orasului: Piata Constitutiei, Parcul Cismigiu și Parcul Herastrau.

ŞtiriBalul Bucureştiului Interbelic, ediţia a IV-a

Fundaţia Calea Victoriei organizează pe 23 mai, de la ora 20:00, a patra ediţie a Balului Bucureştiului Interbelic, în colaborare cu Cercul Militar Naţional.

ŞtiriProgramul Lunii Bucureştilor 2013

În cadrul Lunii Bucureştiului este programat şi Balul Bucureştiului Interbelic, eveniment care va avea loc pe 23 mai, de la ora 20:00, la Cercul Militar Naţional.

ŞtiriEUROPAfest 2013 – 27 de trupe din 22 de ţări

Bucharest International Jazz Competition, desfășurat sub egida EUROPAfest aduce pe scenele Capitalei 27 de trupe din 22 de țări, precum Argentina, Columbia, Indonezia, Italia, SUA sau Marea Britanie.

Trends“La vie en rose” made in Romania

Adina Filculescu are 25 de ani şi foarte multă treabă. EnRose, afacerea de design floral pornită încă de pe băncile şcolii a împlinit acum mai bine de 4 ani. E drept că drumul e lung iar Adina e încă la început, dar ce început... înfloritor.

Evenimentul luniiMitul național. Contribuția artelor la definirea identității românești (1830-1930)

Muzeul Național de Artă al României găzduiește până pe 13 februarie 2013 un eveniment colosal, cum n-am mai avut de multă vreme.

ŞtiriBarmaniada 2012 – cei mai buni somelieri şi barmani berari

Marţi seară, la Tonka Soul Café, a avut loc Etapa mixtă de bere şi vin din cadrul competiţiei naţionale Barmaniada 2012, în cursa pentru titlul de Barmanul Anului.

OraşStradă de C’Arte fără pietoni

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Centrală Universitară organizează evenimentul Strada de C’Arte. Ce am găsit pe strada Boteanu într-o seară de joi?

OraşStrada de Carte 2012

14 expozanți – din care 11 edituri, doi distribuitori de carte străină și un anticariat – găzduiți de standuri create special pentru acest proiect, vă vor propune mii de titluri de beletristică,