[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/10/2016

International Tattoo Convention Bucharest 2016, între 14 şi 16 octombrie

International Tattoo Convention Bucharest 2016, între 14 şi 16 octombrie

Evenimentul se desfășoară pe 14, 15 și 16 octombrie, la Crystal Palace Ballroom din București, lângă Casa Poporului, în spatele Pieței de Flori Coșbuc.

Mergi?

Supranumit de revista Rolling Stone ca Regele Tatuajelor Rock’n’Roll, Paul Booth este responsabil de imaginile ce se regăsesc pe pielea membrilor formațiilor precum Slipknot, Mudvayne, Slayer, Pantera, Soulfly, sau Sepultura. Un monstru sacru al artei intunecate, Booth foloește aerograful pentru a își expimă sentimentele pe orice de la mașini la motociclete iar în momentul acesta deține un studio Art Fusion în New York.

Emilio Gonzales, maestru în arta modificărilor corporale, nelipsit în ultimii patru ani de la edițiile convenției, iți pregătește un show inedit alături de frumoasa America și de Rolf Buchholz, deținător al titlului Guinness de cel mai pierced bărbat din lume. Rolf are aproximativ 453 de cercei și a avut parte de aventuri precum refuzul de a putea intra într-o țară pentru că ar practica magia neagră.

Femke Fatale, modelul pin up de renume internațional ne va încâta cu un show live de body piercing. Printre veleitățile sale se numără activitățile de model, hostess și de scriitoare.

Abonamente acces 3 zile: 40 lei - http://bit.ly/itcb16-komp
Bilete unice de acces: 15 lei - http://bit.ly/itcb16-komp
Programări și informații: http://bit.ly/tattoo-bookings