[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 8/09/2016

Zilele Bucureștiului 2016

Zilele Bucureștiului 2016

Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza o serie de evenimente dedicate implinirii a 557 de ani de atestare istorica a Capitalei in trei zone ale orasului: Piata Constitutiei, Parcul Cismigiu și Parcul Herastrau.

Evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului vor avea loc intre 16 si 18 septembrie, si vor cuprinde concerte, expozitii, ateliere, spectacole de teatru si parade, plimbari cu trasuri si teatru pentru copii.

In data de 17 septembrie, in Piata Constitutiei, Primaria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, organizeaza un concert cu Andra, Stefan Banica Jr, Zdob si Zdub, Holograf, Vunk, Bere Gratis, Sore, Loredana, Ruby, Connect-R, Gabriel Cotabita, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyic, Proconsul, Phoenix sau Lidia Buble.

Concertul va incepe la ora 17.00 si va dura pana la miezul noptii.

Atmosfera de sarbatoare va fi completata de opt trupe de teatru de strada, din Spania, Italia sau Franta. Clovni si papusi uriase, fluturi si dansatori luminosi se vor plimba printre spectatori si vor oferi mini-reprezentatii pline de muzica si culoare in Piata Consitutiei si pe strazile alaturate.