[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 4/12/2013
Bucureşti Duminică, 8 decembrie 2013, cafeneaua Schengen.

Muzică liberă. Live din Schengen. Jazzappella&Les elephants bizarres

Muzică liberă. Live din Schengen. Jazzappella&Les elephants bizarres

Jazzappella şi Les elephants bizarres sunt trupele invitate să cânte în cadrul celui mai nou concept de promovare a muzicii de calitate şi a valorilor societăţii contemporane! Duminică, 8 decembrie, în cafe Schengen, de la ora 20.00.

Mergi?

 

Duminică, 8 decembrie 2013, începând cu ora 20:00, Naşul Tv prezintă cel mai nou proiect de televiziune: MUZICA LIBERĂ-LIVE DIN SCHENGEN.

Jazzappella şi Les elephants bizarres sunt trupele invitate să cânte în cadrul celui mai nou concept de promovare a muzicii de calitate şi a valorilor societăţii contemporane!

Iubitorii de muzică bună pot lua parte la eveniment, într-o locaţie neconvenţională şi nu într-un studio de televiziune, în direct, în cadrul unei emisiuni tv ce îşi propune să evidenţieze valorile comune ale unei noi generaţii.

Jazzappella este singurul quintet de jazz a cappella din România, înfiinţat la Bucureşti în 2010. Grupul are un repertoriu de jazz contemporan şi compoziţii originale, dar abordează şi stiluri precum hituri pop sau şansonete.