[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

baruri cu muzica live

ŞtiriMuzică liberă. Live din Schengen. Jazzappella&Les elephants bizarres

Jazzappella şi Les elephants bizarres sunt trupele invitate să cânte în cadrul celui mai nou concept de promovare a muzicii de calitate şi a valorilor societăţii contemporane! Duminică, 8 decembrie, în cafe Schengen, de la ora 20.00.

ŞtiriConcert Mungo Jerry în Bucureşti, pe 25 ianuarie

Trupa Mungo Jerry va concerta pentru prima oară în România pe 25 ianuarie 2013, la aniversarea a cinci ani de la deschiderea restaurantului Hard Rock Cafe în Bucureşti.

ŞtiriConcert Leo Iorga&Ordean la Hard Rock Cafe

Sâmbătă, 8 decembrie, ora 22:00, în Hard Rock Cafe, este programat un concert susţinut de Leo Iorga & Ordean, adică Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitară), Cristi Iorga (tobe, voce), Dan Stesco “Polimoog” (clape), Marian “Lacke” Mihăilescu (bass, voce) şi Alex Ardelean (chitară).

Ştiri2 Zece Band concertează în Tête-à-Tête

2 Zece Band va susţine un concert în Tête-à-Tête Coffee Art & Chill pe 13 octombrie, de la ora 22:00.

BaruriMusic Pub

Ascuns într-un colţ al Pieţei Mici, anunţat de o mică siglă ce întruchipează un gramofon, Music Pub este locul pentru rock de calitate în toate formele și formulele.

CluburiThe Silver Chruch

The Silver Church este un spaţiu neconvenţional, cu un design gotic, unde se organizează concerte live cu DJ şi animatoare sau petreceri tematice. Este situat la parterul Casei de Cultură a Studenţilor, fosta Preoteasa.