[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

muzica live

ŞtiriAu mai rămas două zile până la concertul SCHILLER

Doar doua zile pana cand Christopher von Deylen va sustine la Bucuresti pentru primul sau concert din Romania, eveniment ce se va desfasura pe data de 22 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00.

ŞtiriGala Folk ”Om bun” 2016, o sărbătoare a spiritului la Sala Palatului

Corifeii folk-ului se reunesc pe 12 decembrie pe scena Sălii Palatului într-un spectacol de sărbătoare a spiritului – Gala Folk „Om bun” 2016.

ŞtiriMuzică liberă. Live din Schengen. Jazzappella&Les elephants bizarres

Jazzappella şi Les elephants bizarres sunt trupele invitate să cânte în cadrul celui mai nou concept de promovare a muzicii de calitate şi a valorilor societăţii contemporane! Duminică, 8 decembrie, în cafe Schengen, de la ora 20.00.

MuzicăBlues alternativ si video art cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la Braşov

Evenimentul face parte din “Hippie National Tour 2012-2013”- turneul de promovare al dublului album “Hippie cu Diamante”

MuzicăFierbinteanu & Plurabelle @ SubSol Bar

Fierbinteanu & Plurabelle vă provoacă la o incursiune în digital-pop presarată cu elemente de noise, pshichedelic, ambient, electro, synthpop.

Ştiribyron susţine concertul Impromptu la Teatrul de Artă

Trupa byron va susţine pe 12 decembrie concertul de improvizaţie Impromptu, la Teatrul de Artă din Bucureşti

ŞtiriConcert TiPtiL la Clubul Ţăranului

Joi, 6 decembrie, de la ora 22:00, formaţia TiPtiL va susţine un concert în originalul stil „jazzaggaefunkdancefun” la Clubul Ţăranului.

MuzicăGeorgiana Mănăilă, noul membru al trupei Subcarpaţi

Trupa Subcarpaţi are începând de astăzi, înainte de concertul de aniversare a doi ani de la lansare – care are loc pe 30 noiembrie – un nou membru în trupă: Georgiana Mănăilă (voce).

ŞtiriSmooth Jazz in the Living Room, la Teatrul de Sufragerie

Sâmbătă seară, pe 17 noiembrie, de la ora 20:30, se cântă jazz live în Sufragerie, Smooth Jazz in the Living Room.

ŞtiriColdplay Live 2012 – spectacol transmis în peste 50 de ţări

Marţi, 13 noiembrie, de la ora 20:00, mai multe cinematografe din reţeaua Cinema City (Cotroceni, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Cluj) vor transmite înregistrări din turneul mondial Mylo Xyloto al trupei Coldplay.

ŞtiriDin 10 noiembrie începe Hibernalul de Chitară

Hibernalul de Chitară de la Biblioteca Naţională continuă şi în acest an cu o nouă ediţie, între 10 noiembrie şi 22 decembrie.

ŞtiriConcerte Grigore Leşe în cadrul festivalului „Viaţa e frumoasa”

Marţi, 13 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio, este programat unul dintre concertele lui Grigore Leşi, cu invitaţi din Iran, Siria şi România.

ŞtiriJan Akkerman deschide seria concertelor Guitar Masters la Hard Rock Cafe

Primul eveniment din seria Guitar Masters va avea loc vineri, 23 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, invitatul de onoare fiind chitaristul Jan Akkerman.

MuzicăTrupa The MOOoD rămâne fără solist

Solistul trupei The MOOoD, Gopo (Marius Moise), a decis să părăsească formaţia pentru a forma un nou proiect muzical.

ŞtiriConcert aniversar JazzyBIT

Trio-ul timişorean JazzyBIT aniversează un an de existenţă printr-un concert programat pe 15 noiembrie, de la ora 21:30, în lounge-ul timişorean Jazzissimo (str. Hector 1).

OraşConcert de muzică veche la MŢR

Ansamblul Codex va susţine în zilele următoare mai multe spectacole în diferite oraşe din ţară, iar pe 5 noiembrie va concerta la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

ŞtiriThe Fresh prezintă balul UNATC/UNARTE

DJ Vadim, DJ Food, Terrence Parker şi Jonas Rathsman sunt câteva nume dintre artiştii care vor fi prezenţi la balul UNATC/UNARTE.

MuzicăPiesa „Două Eve” a trupei Alternosfera, no. 1 la Radio Guerrilla

Single-ul „Două Eve” al trupei Alternosfera, extras de pe albumul „Virgula”, este pe prima poziţie a TopShow-ului Radio Guerrilla.

ŞtiriBarochineria – recital la Ateneul Român

Pe 30 octombrie, stagiunea de marţi seară de la Ateneul Român programează un recital extraordinar de muzică barocă pentru vioară şi chitară.

ŞtiriCelelalte Cuvinte concertează în Arad şi Timişoara, în noiembrie

Trupa Celelalte Cuvinte va concerta la jumătatea lunii noiembrie în oraşele Arad şi Timişoara.