[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/11/2012
Bucureşti Concertul lui Jan Akkerman va avea loc pe 23 noiembrie, de la ora 21:00, în Hard Rock Cafe.

Jan Akkerman deschide seria concertelor Guitar Masters la Hard Rock Cafe

Jan Akkerman deschide seria concertelor Guitar Masters la Hard Rock Cafe

Primul eveniment din seria Guitar Masters va avea loc vineri, 23 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, invitatul de onoare fiind chitaristul Jan Akkerman.

Mergi?

Muzicianul olandez a mai concertat în România acum 17 ani, la Sala Palatului, alături de Paul Rodgers.
Jan Akkerman este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti ai lumii. A luat „Harpa de Aur” în Olanda pentru întreaga sa carieră şi a experimentat mereu cu chitare şi echipamente noi. A pionierat alternarea volumelor producând sunete degajate, fluide, deşi este faimos pentru interpretări la viteze uimitoare.

Recunoscut la nivel internațional încă din anii ’70, ca membru al trupei Focus alături de Thijs van Leer, Akkerman a compus monumentala piesă progressive rock, „Hocus Pocus“ și, ca prin magie, a intrat în toate topurile de atunci și a rămas în conștiința colectivă până în zilele noastre.

Chitaristul olandez a cântat cu BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claud Ogerman, Ice-T şi a realizat numeroase albume solo. A lansat cel mai nou material de studio, Minor Details, în toamna anului trecut.

Biletele, în limita locurilor disponibile, pot fi achiziţionate de la Hard Rock Cafe, din reţeaua distribuitorilor Eventim şi prin sistemul rezervariclub.ro, având preţuri între 80 şi 400 de lei.