[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

baruri bucuresti

BaruriZeppelin Pub. Rock & Beer!

O casă micuță, cu vestibul și trei încăperi, cu o curte pe măsură, muzică bună și atmosferă intimă.

BaruriLudic. Revisited

Fost game bar, acum autoproclamat gastropub, am ajuns în noul Ludic la câteva luni bune de la relocarea sa, puțin după ora prânzului. Iarna.

BaruriPhoenix Pub, a doua casă a studenților

„Rock, bere, studenți, karaoke” este sloganul și deja v-ați prins despre ce este vorba. Deși cei mai mulți dintre cei care-l frecventează sunt studenți, locul este potrivit pentru orice vârstă. Apărut oficial la 1 martie 2013, Phoenix Pub este „deschis veșnic”.

MuzicăFierbinteanu & Plurabelle @ SubSol Bar

Fierbinteanu & Plurabelle vă provoacă la o incursiune în digital-pop presarată cu elemente de noise, pshichedelic, ambient, electro, synthpop.

BaruriSubSol Bar

Un local cu personalitate. Se desfăşoară pe două niveluri: la parter se află câteva mese, iar subsolul are, noaptea, menirea să devină club.

ŞtiriA fost desemnat Barmanul Anului 2012 în cadrul Cupei Barmaniada

Aseară, la Gin Factory, a avut loc etapa de Entertainment din cadrul Barmaniada 2012 şi a fost desemnat marele câştigător al titlului de Barman al Anului.

ŞtiriBarmaniada 2012 – Câştigătorii etapelor de mixologie şi barista

În această săptămână, la Palatul Ghika, au avut loc etapele de mixologie şi barista din cadrul celei de-a patra ediţii Barmaniada.

BaruriNou9

Bucureștiul îți oferă, din când în când, surprize foarte plăcute, iar plăcerea e cu atât mai mare când descoperirea e întâmplătoare. Astfel, ce vă mai poate oferi o plimbare la Șosea?

BaruriGames bar: Ludic

Nu credeam să fie atâtea jocuri de jucat... indoor, care să nu fie de noroc și, mai ales, nu bănuiam că-s atât de mulți jucători, unii dintre ei, dependenți.

BaruriScotch, single malt, Scotland

La un moment dat, în Skyfall, Silva/Javier Bardem îi oferă lui James Bond un shot cu Macal-lan de 50 de ani, despre care spune că știe că e preferatul agentului 007.

ŞtiriJan Akkerman deschide seria concertelor Guitar Masters la Hard Rock Cafe

Primul eveniment din seria Guitar Masters va avea loc vineri, 23 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, invitatul de onoare fiind chitaristul Jan Akkerman.

BaruriStadio Sports Bar

Stadio Sports Bar, un „teren” suficient pentru suporterii gălăgioşi, care pot privi meciurile pe câteva plasme vizibile cam din orice poziţie, plus o curte destul de aerisită.

BaruriOld City

În Old City, barul de pe Lipscani, în seara fiecărui weekend, muzica bubuie de o auzi de peste toate străzile locului.

BaruriGolazo Sports Bar

Golazo Sports Bar, un spaţiu nu foarte mare, oarecum auster, dar comod şi cu vizibilitate bună.

BaruriDerby Bar&Restaurant

Derby Bar&Restaurant este unul dintre cele mai vechi localuri ale Bucureştiului pe stil nou (funcţionează din 1990).

BaruriOld Havana

Suntem pe Lipscani, la Old Havana, unde ultima dată am fost, dacă nu greşesc, la închiderea (sau deschiderea...) festivalului de film B-Est, adică prin martie anul acesta.

BaruriThe Embassy - Piața Lahovari

The Embassy, aşezământul din Piaţa Lahovari, are o terasă mare şi încăpătoare, cu canapele pe margine, cu mese şi scaune pe mijlocul curţii, să-i zicem, şi cu un bar promiţător, bine utilat şi dotat cu barmani pricepuţi.

BaruriDeja Vu

Cum într-unul dintre numerele anterioare ale revistei am recomandat restaurantul Tchaikovsky, de această dată ne-am oprit în Deja Vu, barul de pe (fostul) Magheru, vizavi de Biserica Italiană.

BaruriCharlatans Irish Pub

Aş putea reda experienţa într-o singură frază, dar de ce să nu vă ofer toate detaliile, să vă convingeţi?

Baruri1974 Nişte Domni şi Fiii

Barul 1974 Nişte Domni şi Fiii se descrie ca fiind "acest bambu al punk-rockului bucureştean".