[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 13/12/2012
Bucureşti SubSol, Dem I. Dobrescu 5, 021.315.60.98. Program: L-D, 10:00-24:00

SubSol Bar

SubSol Bar

Un local cu personalitate. Se desfăşoară pe două niveluri: la parter se află câteva mese, iar subsolul are, noaptea, menirea să devină club.

Mergi?

Dar nu acesta e aspectul care îi conferă originalitate. Este barul, cafeneaua, clubul, din clădirea Uniunii Arhitecţilor din România. Şi credeţi că nu s-au ocupat de el aşa cum se cuvine? Ei bine, este decorat simplu, cu elemente de inox şi pereţi de sticlă dublaţi de zidurile vechi rămase în picioare după Revoluţia din 1989, SubSol se află în plin vad central, însă este semnalizat discret. Dacă vara atrag atenţia cele câteva umbrele de terasă de pe trotuar, iarna – şi aici intervenim şi noi – aveţi norocul că ne-aţi citit.

Totuşi, nu putem spune despre SubSol că este nou deschis, nici vorbă, are deja mai bine de un an de viaţă, dar ce poate constitui un element interesant al povestirii noastre – se află în fosta casă care a adăpostit Direcţia a 5-a a Securităţii, în vremuri trecute. Casă ce a fost parţial distrusă la Revoluţie, motiv pentru care pereţii interiori ai parterului şi subsolului sunt tapetaţi cu imagini din timpul evenimentelor.

Vorbind despre nota de plată, trebuie să ştiţi că preţurile se încadrează în categoria medium-high: pentru bere, ele pornesc de la 6 lei, un pahar de vin costă mai bine de 20 de lei, iar pentru un cocktail plătiţi mai mult de 15 lei. Pe fiecare masă stă o floare, iar bolurile mari de pe bar oferă bomboane, jeleuri şi nachos. Ziua, volumul muzicii este aproape de minim, făcând conversaţia cu atât mai plăcută, însă în nopţile de weekend aici au loc petreceri cu DJ invitaţi ce ţin până dimineaţa. Încercaţi şi vă bucuraţi!

Taguri: