[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 3/11/2011

Loc de dat petreceri: Que Pasa

Loc de dat petreceri: Que Pasa

Potrivit pentru grupuri și petreceri, Que Pasa se anunță un loc numai bun în care să cerneţi povești pentru câteva ceasuri alături de prieteni.

La Que Pasa am legat prietenii, am regăsit foști colegi de facultate. Am luat parte la scrieri de scenarii, pe terasă, ori am băut un ceai cald înăuntru pe timp de toamnă târzie.

Unde mai pui că personalul e amabil, iar dj-ul te ajută cu melodia preferată. Se dă rock cât se poate! De la clasici până în zilele noastre.

Trebuie să mai știți că din meniul zilnic fac parte și proiecțiile de concerte, iar băuturile sunt dintre cele mai diverse. La fel și prețurile, nedepășind media zonei.

Cafeaua și ceaiul pornesc de la 5 lei, la fel şi berea, iar prețul tăriilor gravitează undeva în jur de 10 lei. Și să nu uit: până la ora 18.00, în fiecare zi, nota de plată vine cu o reducere de 25 %.

Inițial, pe locul din Praporgescu 13 își făceau veacul clienții restaurantului cu specific sârbesc Que Pasa.  De la începutul mileniului trei, au ființat aici pubul Intermezzo, cafeneaua Colours, iar din 2005 localul și-a reluat numele – Que Pasa.

De data asta, ca bar. Și așa răspunsul la întrebare a început să prindă contur din ce în ce mai mult. Acum mergi la Que Pasa și știi la ce să te aștepți.

Que Pasa

G-ral Praporgescu 13,

0722.755.580