[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 12/12/2012

A fost desemnat Barmanul Anului 2012 în cadrul Cupei Barmaniada

A fost desemnat Barmanul Anului 2012 în cadrul Cupei Barmaniada

Aseară, la Gin Factory, a avut loc etapa de Entertainment din cadrul Barmaniada 2012 şi a fost desemnat marele câştigător al titlului de Barman al Anului.

Etapa de Entertainment a debutat cu un moment spectaculos: cel mai mare brad realizat din shot-uri de Jameson Soda a fost cuprins de flăcări. Cele 1.000 de shot-uri au fost aprinse de Mihai Panfil şi Costin Gache.

Cupa Barmaniada pentru Barmanul Anului s-a acordat luându-se în considerare cel mai mare număr de puncte cumulat în urma participării la toate cele 6 etape ale competiţiei.

Alexandru Tudor a fost cel care a reuşit să acumuleze cele mai multe puncte pe parcursul competiţiei, câştigând titlul, un premiu de 1.000 de euro şi şansa de a reprezenta România la Jameson Bartenders Ball 2013, în Irlanda.

Locul I în cadrul etapei de Entertainment 2012 a fost ocupat de Vasile Sima, care a convins juriul şi publicul prin mişcări, îndemânare şi talent, el având o experienţă de peste 4 ani în bartending.