[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 29/02/2012

Charlatans Irish Pub

Charlatans Irish Pub

Aş putea reda experienţa într-o singură frază, dar de ce să nu vă ofer toate detaliile, să vă convingeţi?

Intri şi te loveşte un miros de mâncare. Ştii că toată seara va fi compromisă, dacă rămâi să bei o cafea. Rişti şi priveşti plin de speranţă către uşa care se deschide odată cu fiecare client, doar-doar mai intră nişte aer.

 

Eram aşteptată de câteva minute bune şi asta pentru că traficul din Bucureşti nu a vrut deloc să ţină cu mine. După ce am ajuns, am fost nevoită să aştept preţ de jumătate de ceas să mi se ia comanda şi asta pentru că o chelneriţă mânca, iar cealaltă îşi bea cafeaua cu o prietenă. Prinsă în discuţii, am lăsat să treacă şi asta. Nu aveau chicken burger (18 lei, parcă, pentru că nici meniul n-a fost prezent pe masă), aşa că am mers pe o recomandare – unul de vită (22 lei).

Nu sunt genul fast-food, dar fiecare are momentele lui. A fost cel mai fad burger pe care l-am mâncat vreodată (de foame). Cartofii care-l însoţeau, tari ca piatra, iar apa plată s-a făcut la fel de greu precum platouaşul – da, domnişoara care m-a servit până la urmă uitase de ea. Pe cât de greu am fost băgată-n seamă de personalul pubului, pe atât de repede mi-a zburat farfuria din faţă, la finalul cinei, spre amuzamentul colegilor de masă, pentru că nici n-am apucat să pun furculiţa alături de cuţit.

 

În rest, muzică bună şi în surdină, iar ca privelişte – un bulevard agitat sau, la masa de alături, vorba unui prieten, cei mai drăgăstoşi tineri pe care i-am văzut în ultima vreme.

Aşadar, căutaţi ceva la superlativ, găsiţi la intersecţia bulevardului Regina Elisabeta cu strada Academiei.

 

Charlatans Irish Pub, Bd. Elisabeta 11-13, 0721.104.451. L-D: 08.00 – 02.00