[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 5/01/2015

Ludic, strada Aaron Florian 3A. Tel.: 0745.658.342

Ludic. Revisited

Ludic. Revisited

Fost game bar, acum autoproclamat gastropub, am ajuns în noul Ludic la câteva luni bune de la relocarea sa, puțin după ora prânzului. Iarna.

Un moment al zilei numai bun să poți observa ce te înconjoară, să asculți muzica oferită de un radio online și să iei aminte la înscrisurile cu cretă de pe tăblițele înrămate și atârnate pe pereți, alături de câteva cărți și obiecte ornamentale.

În ansamblu, locul nu ne-a impresionat. Nici în detaliu. Casa care găzduiește pubul nu este exploatată la adevărata valoare. Camerele înalte, spațioase și luminoase,  sunt mobilate auster, culorile pereților sunt fade, și nici meniul bucătăriei nu este foarte ofertant.  Dacă e s-o luăm așa…

Mâncarea comandată a avut gust bun, asta pentru că am mers la sigur cu un piept de pui la grătar cu garnitură de cartofi (spre surprinderea mea, stilul chips). De cealaltă parte a mesei, burgerul de vită era reușit, însă pâinea crocantă în care se afla îți rănea gingiile. Totul, care a inclus un ceai și două beri, a costat în jur de 80 de lei. Așadar, nu a fost tocmai o afacere bună.

Vom încerca totuși și variantele nocturnă și estivală. Fără mâncare. Terasa are și ea potențial.

foto: facebook.com/LudicBar