[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 26/10/2012
Barochineria – recital la Ateneul Român
Bucureşti Spectacolul Barochineria este programat pe 30 octombrie, de la ora 19:00, la Ateneul Român.

Barochineria – recital la Ateneul Român

Pe 30 octombrie, stagiunea de marţi seară de la Ateneul Român programează un recital extraordinar de muzică barocă pentru vioară şi chitară.

Protagoniştii concertului vor fi Natalia Colotelo Pancec şi Maxim Belciug, cu un program de barochinerii semnate de Francesco Maria Veracini, Arcandelo Corelli, Gottfried Finger, Johann Sebastian Bach, Pietro Locatelli şi Antonio Vivaldi.

Concertul va avea loc la Sala Mică a Ateneului Român de la ora 19:00. Biletele se găsesc la casa de bilete a Ateneului Român.

Natalia Coletelo Pancec este membră în cadrul partidei de vioară I în orchestra simfonică şi de cameră a Filarmonicii George Enescu.

Maxim Belciug este - aşa cum aprecia Virgil Oprina într-o recenzie publicată in 2009 - ”un nume cunoscut în lumea specială a chitarei autohtone. Neobosit, implicat în multe proiecte fie ca solist, fie alături de alţi artişti – instrumentişti sau cântăreţi – dintre care mulţi îi datorează afirmarea, domnia-sa a reuşit cu discreţie să-şi clădească de-a lungul anilor o solidă reputaţie de promotor al unui tip de act artistic bazat pe sinceritate şi altruism.