[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

jazz

ŞtiriCELE 300 DE BILETE CU PRET REDUS PENTRU AL DI MEOLA – WORLD SINFONIA - SE APROPIE VERTIGINOS DE EPUIZARE

"Music of Di Meola , Piazzolla & Lennon-McCartney" la Sala Palatului!

Ştiri"Music of Di Meola , Piazzolla & Lennon-McCartney" la Sala Palatului

Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale magice maini, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - AL DI MEOLA - va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

ŞtiriConcertul DestinNatie AdrianNaidin.ro va fi reluat pe 26 decembrie, la TNB, de la ora 17:30

Admiratorii îndrăgitului artist Adrian Naidin au ales ca ”DestinNație” concertul de Crăciun, programat luni, 26 decembrie, la Sala Studio a Teatrului Național București, de la ora 20:30, cumpărând aproape toate biletele, în numai două săptămâni.

ŞtiriPink Martini, cu Storm Large, la București

Micuța orchestră Pink Martini revine pe 20 aprilie 2017 la Sala Palatului la București.

ŞtiriDamian Draghici lansează albumul jazz de colecție, “The American Dream”

Damian Drăghici lanseaza albumul jazz de colecție “The American Dream”, un vis care a început în 1987 în România, s-a materializat anul acesta în Statele Unite ale Americii si ajunge la Bucuresti pe 27 octombrie, de la ora 19.00, la Carturesti Carusel.

ŞtiriThe Crimson ProjeKCt, la Gărâna Jazz Festival 2014

Muzicieni consacrați, membrii grupului The Crimson ProjeKCt sunt primii headlineri anunțați pentru a 18-a ediție a festivalului de la Gărâna.

ŞtiriMuzică liberă. Live din Schengen. Jazzappella&Les elephants bizarres

Jazzappella şi Les elephants bizarres sunt trupele invitate să cânte în cadrul celui mai nou concept de promovare a muzicii de calitate şi a valorilor societăţii contemporane! Duminică, 8 decembrie, în cafe Schengen, de la ora 20.00.

MuzicăÎn vizor: Loungerie II

Opt oameni dintr-un grup de prieteni activează sub denumirea de Abator Industries.

FeaturesSibiu Jazz Festival 2012

Mix cultural şi sonor, combinaţii dintre cele mai inovative, aşa se prezintă a 42-a ediţie a Sibiu Jazz Festival. Vor performa atât nume consacrate ale genului, cât şi tineri artişti ai scenei experimentale.