[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi bucuresti

OraşTurbohalle - cel mai mare spațiu cultural din București se deschide în Militari

Evenimentul va avea loc în data de 17 martie.

CluburiCluburi revisited: Barfly

De când s-a mutat în zona Unirii, şi au trecut ani buni de atunci, Barfly şi-a cam pierdut din farmec.

ŞtiriRevelion 2012 în cluburile din Bucureşti

Majoritatea cluburilor din Bucureşti organizează petreceri speciale în ultima noapte a anului 2011. Acestea oferă open bar şi bufet, iar preţurile pornesc de la 100 de lei. Pe lângă muzica obişnuită, multe dintre cluburi au şi invitaţi speciali.

CluburiCluburi din Centrul Vechi: Iron City

Smoala care acoperea pereţii m-a făcut să ocolesc Iron City, după prima experienţa avută în urmă cu aproape trei ani. Dar, pentru că sâmbătă seară trupele Prea Târziu şi Running Clouds au performat aici, am revenit.

CluburiEnvy Club

Envy Club este amplasat în apropierea Pieţei Charles de Gaulle, decorul interior fiind unul luxos, în stil modern-industrial. Organizează petreceri tematice şi spectacole, inclusiv cu artişti străini. Dispune de o parcare pentru clienţi.

CluburiCoolCat

Clubul bucureştean CoolCat funcţionează ca o cafenea în timpul zilei, are bibliotecă, bar, desk pentru DJ, cameră de joacă, două săli de expoziţii, dar şi loc pentru petreceri şi evenimente speciale.

CluburiExpirat OtherSide

Expirat OtherSide este scena de muzică numărul 2 din Expirat, fiind un spaţiu independent, mai restrâns. Funcţionează trei zile pe săptămână, cu genuri muzicale diferite: miercuri-selectro, vineri-supradoză de piese, sâmbătă-going out on saturday.

CluburiClub 99

Clubul 99 din Bucureşti organizează spectacole de stand-up comedy şi show-uri de improvizaţie, în fiecare seară, de miercuri până duminică.

CluburiFabrica

Clubul Fabrica, situat la 15 minute distanţă de Piaţa Unirii, este deschis pe tot parcursul anului şi include două săli principale, două baruri, cuptor de pizza cu lemne, biliard, darts, dar şi scenă cu lumini şi sistem audio pentru concerte live.

CluburiPlayer Hall of Fame Club

Clubul Player din Bucureşti are un design în stil baroc modern. Suprafaţa clubului este de peste 1000mp şi 1.500 de locuri, dintre care 500 pe scaune. Poate găzdui şi petreceri private sau lansări de produse. Cafeneaua Player are 200 de locuri.

CluburiBellagio Club

Clubul Bellagio din Bucureşti este decorat în stil art nouveau, candelabre şi o scenă timp catwalk. Organizează petreceri corporate, lansări de produse, dar şi prezentări de modă.

CluburiKristal Glam Club

Clubul Kristal din Bucureşti a găzduit numeroase concerte ale DJ-ilor români şi din străinătate. Clubul se va redeschide într-un nou loc, pe bulevardul Regina Elisabeta, în fostul Cinema Festival, lângă parcul Cişmigiu.

CluburiThe Vault

The Vault Club din Bucureşti este amplasat în Centrul Istoric al oraşului, fiind dedicat petrecerilor şi muzicii live. Are animatoare, cocktail-bar şi DJ.

CluburiOpium Studio Club

Opium Studio Club este amenajat într-un stil "oniric", cu ziduri învechite, fotolii, candelabre, iar muzica este diversă, de la oldies la clubbing sau new-wave. În încăperile de sus se ascultă chill out şi blues, iar joi se face karaoke.

CluburiOpium Stage

Opium Stage Club organizează petreceri pentru zilele de naştere sau onomastică, ale burlacilor sau orice alt eveniment. Joia este seara pentru karaoke, iar în weekend este "teenage party".

CluburiPassage Club

Passage Club este amplasat în Pasajul Englez, un loc în care se pot consuma cocktailul creat după reţeta autentică a locului.

CluburiArtJazz Club

ArtJazz Club din Bucureşti este locul în care aproape zi de zi se poate urmări un concert live de jazz. Duminică seară se difuzează film de cinematecă, iar pe scenă este prezent şi un pian cu coadă. Se pot organiza şi petreceri private.

CluburiTrue Club

True Club este un local în care muzica live ocupă primul loc, alături de show-uri de stand up comedy sau petreceri private.

CluburiBig Mamou

Clubul Big Mamou şi-a deschis porţile în anul 1994 şi predomină muzica blues şi jazz, fiind gazda a numeroase concerte de gen.

CluburiThe Silver Chruch

The Silver Church este un spaţiu neconvenţional, cu un design gotic, unde se organizează concerte live cu DJ şi animatoare sau petreceri tematice. Este situat la parterul Casei de Cultură a Studenţilor, fosta Preoteasa.