[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/03/2013
Concert The Asteroids Galaxy Tour în Fratelli Studios, pe 28 martie

Concert The Asteroids Galaxy Tour în Fratelli Studios, pe 28 martie

Trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour va concerta pe 28 martie, de la ora 20:30, în Fratelli Studios din Bucuresti.

Mergi?

Primul album al trupei a fost lansat în septembrie 2009, iar single-urile Around the Bend şi The Golden Age au transformat grupul dintr-ul proiect “casnic” într-o formaţie extravagantă cu un sound futurist.  

Al doilea album, Out of Frequency, a fost lansat în 2012, iar pentru a crea cele 15 piese, cei doi membri fondatori, Lars Iversen şi Mette Lindberg, au folosit în acest proces elemente ce variază de la părţi ale unor cântece renumite la sunetele psihedelice ale unor emisiuni TV pentru copii din anii ’70, rezultând o “confluenţă cosmică”.  

În deschidere va concerta trupa “retro-eletro” Moonlight Breakfast, unul dintre cele mai importante nume din muzica alternativă din România.

Preţul unui bilet la concert este de 99 de lei, iar acestea se pot procura online de pe www.easytickets.ro sau zilnic de la Biutiful (str. Gabroveni 6-8) şi Fratelli Studios (str. Glodeni 1-3).