[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Gheorghe Magheru 29 Telefon: (+40)21 316 55 26 Website: www.ucin.ro/pagcin.html Program: Luni - Duminica: 10 - 24

Cinema Studio

Cinema Studio, sală a Uniunii Cineaştilor UCIN, găzduiește gale și premiere ale filmelor românești, cât și ale filmelor din repertoriul internațional sau festivaluri importante: Festivalul Filmului European, Festivalul Filmului Britanic.

Sala este dotată cu un sistem de proiecţie Digitală balcon, aer condiţionat, sunet Dolby Stereo şi 380 de locuri.

Cinema Studio posedă şi o cochetă şi intimă sală de vizionare de protocol. Sala Studio face parte din reţeaua Europa Cinemas.

Promovarea tendinţei europene de proiecţie digitală s-a concretizat prin încheierea procesului de instalare a videoproiectorului digital, ce va funcţiona în paralel proiecţia clasică pe 35 de mm. Instalarea videoproiectorului, definitivează o etapă începută acum doi ani, a unui efort de modernizare prin ridicarea confortului sălii de cinema. Spectatorul nostru fidel merită o proiecţie de calitate ; de asemenea, am ţinut foarte mult să integrăm sala Studio în standardele reţelei Europa Cinemas, din care cinematograful nostru face parte. Proiecţia digitală reprezintă o modalitate mai simplă şi mai eficientă de circulaţie a operei cinematografice; de asemenea, se pot promova producţii ce se realizează cu buget redus, care slujesc artei filmului şi nu sunt integrate circuitului obişnuit. Proiectorul este de tip Barco - cu posibilităţi şi de 3D - ecranul a fost schimbat cu unul de generaţie nouă şi s-a îmbunătăţit instalaţia de sonorizare de tip „surround”. Prin lucrările de modernizare ale sălii, deschidem o nouă etapă la care aspirăm să proiectăm şi premiere simultane.