[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Sos. Oltenitei nr 2, Sector 4, in incinta City Mall - etaj 3 Telefon: 021 319 82 26 ; 021 319 82 27 Website: www.cityplex.ro Email: info@cityplex.ro Facebook: pages/Cityplex-Bucuresti/182840498451121 Program: Luni - Vineri: 14:00 - 23:00; Sambata - Duminica: 12 - 23

Cityplex

Cityplex este un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli a câte 138 de locuri, situat în complexul City Mall de la Eroii Revoluţiei, la numai 5 minute de Piaţa Unirii.

Cityplex îşi propune să ofere spectatorilor şansa de a vedea cele mai noi şi mai importante premiere cinematografice şi să satisfacă cele mai diversificate gusturi.

Sunetul Dolby Digital şi imaginea de o înaltă claritate vin în întâmpinarea dorinţelor celor mai exigenţi spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare, într-un ambient modern şi elegant.

Nu lipseşte nici oferta de popcorn, băuturi răcoritoare şi dulciuri la preţuri speciale! Vă oferim şansa de a cumpăra aceste produse, la cele mai bune preţuri, de la barul amenajat în holul cinematografului!

Ofertele noastre cuprind reduceri de preţ la biletele pentru elevi şi studenţi, programe de fidelizare pentru spectatorii care locuiesc în zona limitrofă, promoţii la produsele oferite de mărci cunoscute.

Suntem convinşi că programele speciale pentru copii pe care le derulăm, vor produce o mare bucurie, atât copiilor cât şi părinţilor.

Suntem o echipă tânără şi creativă, dornică să inoveze şi să vă surprindă, iar cea mai mare dorinţă a noastră este aceea de a vă implica în proiectele noastre, de a vă face să ne consideraţi o părticică din viaţa voastră şi de a transforma spectacolul de cinema într-o experienţă de neuitat.