[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Calea Vitan 55-59 Telefon: 021/327.70.20; 021/327.70.21 Website: www.hmultiplex.ro Email: clubhollywood@hmplx.ro ; hmoffice@hmultimplex.ro Facebook: hollywwoodmultiplex Program: Luni - Duminica: 11 - 24

Hollywood Multiplex

"Filosofia Hollywood Multiplex este simpla: ne dorim sa fim prima alegere a cinefilului, sa ii oferim o experienta cinematografica unica si completa, care sa-l relaxeze si sa-l incante, determinandu-l astfel sa revina cat mai des la cinematograful nostru.

Hollywood Multiplex este un cadru unic de entertainment, in care consumatorii, cu cele mai variate gusturi, se vor simti bineveniti.

Istoria primului cinematograf de tip de multiplex din Romania, Hollywood Multiplex, incepe in anul 2000 odata cu infiintarea acestuia, moment din care toate fortele au fost indreptate catre satisfacerea clientilor sai.

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall face parte din divizia de entertainment a grupului Media Pro - divizie care a fost preluata de curand de catre Central European Media Enterprises Ltd - si aduce cu sine peste 10 ani de experienta pe piata exploatantilor de cinematografe din Romania.

10 sali moderne in care se imbina calitatea si confortul la cele mai inalte standarde,

* sisteme avansate de sonorizare,

* imagine perfecta,

* servicii de cea mai buna calitate.

Toate acestea fac usor de inteles motivul pentru care Hollywood Multiplex este unul dintre cei mai importanti pioni ai pietei cinematografice din Romania.

La Hollywood Multiplex Bucuresti Mall va veti putea bucura de fiecare spectacol cinematografic in conditii ce reflecta respectul si disponibilitatea noastra fata de spectatorii nostri. Astfel Hollywood Multiplex ofera cinefililor care ii calca pragul:

* cele mai confortabile 2125 de scaune, dispuse in cele 10 sali de cinema,

* cel mai avansat sistem de sonorizare,

* cea mai buna imagine,

* cele mai performante tehnologii digitale (4K) si 3D RealD, la nivel mondial,

* cele mai asteptate blockbustere sosite direct de la Hollywood,

* cea mai prompta si mai amabila servire, intr-un cadru scenografic modern,

* calitate si confort la cele mai inalte standarde.

Aceste realizari sunt rezultatul preocuparii permanente de a oferi spectacole de film la cele mai inalte standarde internationale, in conditii de confort total, si de a satisface cele mai exigente preferinte pentru a transforma spectacolul de cinema intr-o experienta memorabilia pentru fiecare spectator in parte.