[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

grand cinema digiplex

ŞtiriFestivalul George Enescu, transmis în direct la Grand Cinema Digiplex

Festivalul George Enescu și Grand Cinema Digiplex au încheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante concerte din ediția 2013 a Festivalului să fie urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din Băneasa Shopping City

ŞtiriBoema, proiectată în direct la Grand Cinema Digiplex

Pe 15 ianuarie, de la ora 21:00, la Grand Cinema Digiplex, va fi transmis spectacolul Boema, în direct de la Royal Opera House din Londra.

ŞtiriHobbitul, proiectat în premieră cu tehnologia HFR

Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată” va fi proiectat în premieră la Grand Cinema Digiplex cu tehnologia HFR (High-Frame-Rate), ce oferă imagini de o claritate şi fluiditate mult mai mare, datorită numărului dublu de cadre pe secundă, 48.

Ştiri„Spărgătorul de nuci”, proiectat la Grand Cinema Digiplex

Spectacolul Spărgătorul de nuci, pus în scenă de Teatrul Bolshoi din Moscova, va putea fi urmărit într-o proiecţie specială duminică, 16 decembrie, de la ora 17:00, la Grand Cinema Digiplex.

CinematografeGrand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.