[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 17/09/2012
Concert The Cranberries la București

Concert The Cranberries la București

Formația irlandeză The Cranberries va concerta la București, pe 11 octombrie în pavilionul Central de la Romexpo.

The Cranbberies revin la București

Odată cu noul album, Roses, Dolores O’Riordan  & Co pornesc într-un turneu de promovare european. Astfel, la 11 octombrie, Romexpo va găzdui un al doilea concert al trupei.

The Cranberries este formată din Dolores O’Riordan (voce),Noel Hogan (chitară), Mike Hogan (bass) şi Fergal Lawler(tobe).

Citește  tot articolul The Cranbberies revin la București 

 

Album de stare: The Cranberries – Roses

Primul album lansat în zece ani de irlandezii din Limerick aduce un puternic aer romantic. Roses posedă multe părți de chitară rece, pian, vioară, tobele fiind deseori înlocuite de percuții.

Versurile și întreg aranjamentul muzical vorbesc despre dragoste, în toate formele ei, despre momente, înțelepciune și nevoia de a renunța la false probleme. Senzația este cea a unui album de stare. Un material care emană liniște și melancolie.

Citește tot articolul  Album de stare: The Cranberries – Roses 

 

dolores.jpgDolores O’Riordan: Ideea e să realizezi că întotdeauna există speranță

Prezență și voce inconfundabilă, Dolores O’Riordan este cunoscută, în primul rând, datorită compozițiilor și interpretării pe care a dat-o și o dă pieselor The Cranberries.

În vârstă de 41 de ani, compozitoarea și solista irlandeză se poate lăuda și cu două proiecte solo, lansate în perioada în care formația The Cranbberies a încetat să activeze. Are You Listening? a apărut în 2007, fiind urmat, doi ani mai târziu, deNo Baggage. Accentul puternic irlandez, vocea cadențată,  dar și look-ul nonconformist sunt, de asemenea, elemente prin care O’Riordan a reușit să se facă remarcată încă de la debut, în 1990.

Citește tot articolul  Dolores O’Riordan: Ideea e să realizezi că întotdeauna există speranță 

 

cranberries-2.jpgThe Cranberries lucrează deja la un nou album

Aflaţi în plin turneu de promovare pentru Roses, albumul cu numărul şase din cariera trupei, turneu ce-i va aduce si la Bucureşti peste o lună, irlandezii de la The Cranberries compun deja materiale pentru următoarea apariţie discografică.

Într-un interviu acordat în luna iunie la Washington, chitaristul Noel Hogan a dezvăluit că membrii trupei au început să lucreze la un alt album. Hogan a spus că trupa îşi va lua tot timpul necesar înainte de a intra în studio. „Nu ne vom grăbi, vom face acest disc atunci când credem că e gata. Am învăţat din greşelile noastre. Cu ceva timp în urmă, eram gata să lucrăm la un album înainte de-a fi realmente pregătiţi să facem asta. Şi după, când asculţi albumul, îţi spui «Am fi putut să-l facem mai bine»”, a declarat el pentru postul de radio The Voice of America.

Citește tot articolul The Cranberries lucrează deja la un nou album 

185x0_505c29c25210a.jpgTurneul european al trupei The Cranberries debutează la început de octombrie

Trupa irlandeză The Cranberries se pregăteşte de un nou turneu european, care debutează pe 2 octombrie, iar concertele vor avea loc în 30 de oraşe.

Concertul din Bucureşti va avea loc pe 11 octombrie, la Romexpo. 

Primul album al trupei în peste un deceniu, Roses, lansat în această primăvară la Cooking Vinyl Records, a fost primit cu entuziasm de fani, dar şi de critică.  

Citeşte tot articolul: Turneul european al trupei The Cranberries debutează la început de octombrie

 

cranbe-gri.jpgAu început pregătirile pentru concertul The Cranberries

Organizatorii concertului The Cranberries din 11 octombrie, de la Romexpo, au început deja pregătirile.

Trupa compusă din Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan şi Fergal Lawler revine în România pentru a promova cel mai recent album, Roses. Este primul concert indoor pe care irlandezii îl vor susţine la Bucureşti, eveniment organiuat de Events. 

Citeşte tot articolul Au început pregătirile pentru concertul The Cranberries