[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concert rock

ŞtiriThe Word Alive si Silent Screams vor deschide concertul Asking Alexandria de la Arenele Romane

Asking Alexandria vor canta in premiera la Bucuresti pe 12 martie 2017 la Arenele Romane intr-o componenta ce il readuce la microfon pe indragitul solist Danny Worsnop!

ŞtiriEvanescence la Bucuresti: Pachetele VIP Meet & Greet sunt Sold-Out !

Pe 29 iunie de la ora 20:00, EVANESCENCE vor canta la Bucuresti la Arenele Romane. In nici o luna de la punerea in vanzare a biletelor, pachetele VIP Meet & Greet sunt sold out iar doua categorii de bilete, A si B se apropie de epuizare.

ŞtiriCARGO - Concert & Lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe din București

Pe 25 ianuarie Hard Rock Cafe Bucuresti aniverseaza noua ani de la inaugurare printr-un eveniment cu totul special - concertul trupei CARGO!

Ştiri"Apocalyptica plays Metallica la Sala Palatului": ultimele zile de bilete la ofertă earlybird

Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, BestMusic si METALHEAD va invita la aniversarea de 20 de ani a albumului "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos" unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica!

ŞtiriSirenia cântă la gala Metalhead Awards care se mută la Arenele Romane

Sirenia, celebra trupa de symphonic metal din Norvegia va urca pe scena alaturi de Delain, pe 28 ianuarie, in cadrul celei de-a zecea gale METALHEAD Awards!

ŞtiriMETALHEAD Awards 2016 și-a desemnat câștigătorii

METALHEAD Awards 2016 si-a desemnat castigatorii ! Dupa o perioada de preseletii, primele 5 nume din fiecare categorie votata de public s-au calificat in finala unde publicul a votat din nou!

ŞtiriConcert EVANESCENCE la București pe 29 iunie 2017

Pe 29 iunie de la ora 20:00, EVANESCENCE vor canta la Bucuresti la Arenele Romane. Biletele la preturi speciale earlybird sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea

ŞtiriDeep Purple la București cu turneul “The Long Goodbye”

Deep Purple anunță turneul “The Long Goodbye” pentru promovarea noului album ‘inFinite’. Pe 13 mai 2017, în parcarea A de la Romexpo, Deep Purple readuce rockul în prim-plan. Organizator: Events. Recomandat de Prima TV și Rock FM.

ŞtiriSEPULTURA confirmată la Festivalul METALHEAD Meeting care va avea loc cu o săptămână mai devreme

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc cu o saptamana mai devreme adica pe 24 si 25 iunie.

ŞtiriConcert Bucovina la Arenele Romane pe 17 decembrie

Pe 17 decembrie, METALHEAD va invita la deja clasicul concert de sarbatori cu cea mai cea mai trupa romaneasca de folk metal, Bucovina.

ŞtiriConcert Cristi Minculescu si IRIS la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te asteapta din nou la intalnirea cu legendele vii ale muzicii romanesti ! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 27 octombrie, de la ora 21.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre.

ŞtiriConcertul The Original Blues Brothers Band a fost reprogramat

Admiratorii trupei The Original Blues Brothers Band care nu doresc sa piarda sansa de a lua parte la concertul de la Bucuresti, trebuie sa isi schimbe planurile pentru ziua de marti, 11 octombrie 2016. Astfel, evenimentul va avea loc cu o saptamana mai devreme fata de data initiala anuntata.

ŞtiriConcertul Thirty Second to Mars, reprogramat

Concertul trupei Thirty Second to Mars a fost reprogramat cu o zi mai târziu, pentru sâmbătă, 5 iulie 2014, din cauza unor motive logistice. Biletele cumpărate înainte rămân valabile şi nu trebuie schimbate.

MuzicăUn nou proiect Baniciu, Kappl & Lipan. Pasărea Rock

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică prezintă Pasărea Rock, cel mai nou proiect muzical al celor trei, printr-un concert de anvergură ce va avea loc în primăvara acestui an.

Ştiri15 ani de Alternosfera

Trupa rock Alternosfera aniversează 15 ani de activitate printr-un concert care va avea loc pe 13 decembrie, în noul stabiliment urban Colectiv (Piaţa Bucur, în incinta fostei Fabrici Pionierul).

ŞtiriDeep Purple va concerta în Bucureşti pe 20 februarie 2014

Trupa Deep Purple revine în România cu un concert programat pentru 20 februarie 2014, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

ŞtiriConcerte Luna Amară în Timişoara şi Oradea

Trupa Luna Amară va concerta la sfârşitul acestei săptămâni în Club DAOS din Timişoara (27 aprilie) şi Moszkva Cafe (Oradea).

ŞtiriTrivium, Enslaved şi Spineshank la Rock The City 2013

Trupele metal Trivium, Enslaved şi Spineshank vor concerta la Rock The City 2013 în a doua zi a festivalului, alături de Bullet For My Valentine şi Rammstein.

ŞtiriConcert Riverside în Bucureşti

Riverside, revelaţia rock-ului progresiv european se află în turneu de promovare a celui mai recent album, ocazie cu care vor susţine un concert pe 26 mai în Silver Church.

ŞtiriBullet For My Valentine concertează pe 28 iulie la Rock The City 2013

Trupa heavy metal Bullet For My Valentine va concerta în premieră în Bucureşti, la ediţia din 2013 a festivalului Rock The City, unde primul nume confirmat a fost Rammstein.