[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 13/12/2012
Bucureşti Jameson Pub, Regina Elisabeta 9, 0727.700.057; www.jamesonpub.ro

Jameson Pub

Jameson Pub

La intrarea în Centrul Vechi, în noua piaţetă de la Universitate, a apărut un nou pub. Jameson Pub păstrează reţeta de succes care a umplut în ultima vreme puburile bucureştene.

Mergi?

Adică are whisky bun, bere bună, atmosferă prietenoasă şi muzică live. Noi am mers în Jameson chiar în seara deschiderii oficiale, când au cântat Doru Isăroiu & True Band. Ceea ce ne-a plăcut în mod special – şi asta pentru că păreau să aibă în repertoriu trei sferturi din melodiile noastre preferate, de la Kings of Leon, Coldplay, Robbie Williams, Eagle Eye Cherry, Bon Jovi. Ceea ce ne-a dat o stare de bine şi chef să mai comandăm ceva de băut. Şi să mai dansăm. Nu era prea mult spaţiu, dar suficient pentru dans. Şi nu pentru că ar fi mic pubul, ci pentru că era plin. Plin de oameni de vârsta noastră (27 plus) ceea ce nu poate decât să ne bucure. Pentru că, în invazia de localuri în care se ascultă doar primele zece melodii din Billboard în heavy rotation, Jameson este ca o gură de aer proaspăt.


Cu un pahar de whisky în mână, muzica anilor ’80 în urechi şi oamenii dezinhibaţi din jur, ne-am relaxat ca pe vremuri, fără să avem vreo secundă senzaţia că „tineretul nu mai e ce era pe vremea noastră” (deşi, trebuie să recunoaştem, încă nu am sărbătorit împlinirea fericitei vârste de 30 de ani). Pentru amatorii de astfel de senzaţii în Centrul Vechi, vă anunţăm că pubul ţine o serie de petreceri Christmas Charity Weekend. Primele i-au avut ca invitaţi pe Alina Toma & True Band şi The R.O.C.K. care au adus un tribut AC/DC chiar pe 1 decembrie, de ziua naţională. Aşa că fiţi pe fază, decembrie se anunţă „live and kicking”.