[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

baruri centrul vechi

BaruriJameson Pub

La intrarea în Centrul Vechi, în noua piaţetă de la Universitate, a apărut un nou pub. Jameson Pub păstrează reţeta de succes care a umplut în ultima vreme puburile bucureştene.

ŞtiriConcursul naţional al barmanilor De Kuyper Cup, pe 14 şi 15 octombrie

Miercuri şi joi, 14 şi 15 noiembrie, de la ora 20:00, în Freddo Cafe (Smârdan 24), va avea loc finala concursului naţional de bartending De Kuyper Cup România 2012, în urma căreia se vor desemna cei mai buni barmani din ţară.

BaruriCorks Cozy Bar s-a deschis în Centrul Istoric

Corks Cozy Bar îşi anunţă oficial deschiderea pe piaţa barurilor cochete de vin din Bucureşti, fiind amplasat pe strada Băcani nr. 1, în Centrul Istoric al oraşului.

BaruriOld City

În Old City, barul de pe Lipscani, în seara fiecărui weekend, muzica bubuie de o auzi de peste toate străzile locului.

BaruriGolazo Sports Bar

Golazo Sports Bar, un spaţiu nu foarte mare, oarecum auster, dar comod şi cu vizibilitate bună.

BaruriOld Havana

Suntem pe Lipscani, la Old Havana, unde ultima dată am fost, dacă nu greşesc, la închiderea (sau deschiderea...) festivalului de film B-Est, adică prin martie anul acesta.

BaruriBaruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Un nou obicei al vieţii de noapte: vedem răsăritul în Oktoberfest. După ce cluburile şi barurile din Centrul Vechi, cel puţin, s-au închis, „turneele” continuă aici.

Baruri1974 Nişte Domni şi Fiii

Barul 1974 Nişte Domni şi Fiii se descrie ca fiind "acest bambu al punk-rockului bucureştean".