[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 2/02/2012
Baruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Baruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Un nou obicei al vieţii de noapte: vedem răsăritul în Oktoberfest. După ce cluburile şi barurile din Centrul Vechi, cel puţin, s-au închis, „turneele” continuă aici.

Auzind de un așa lucru, am făcut experimentul. Aproape de 5 dimineaţa, în Oktoberfest, aveţi toate şansele să fiţi singurii clienţi. Cei care au petrecut aici peste noapte şi-au luat tălpăşiţa, lăsând locurile libere întârziaţilor. Şi, într-adevăr, la scurtă vreme, locul începe să se aglomereze. 

Mai întâi apar „rătutiţii”, cei care încearcă cu tot dinadinsul să prelungească noaptea de distracţie. Îşi umplu masa de halbe de bere nefiltrată şi privesc nedumeriţi ştirile sportive care rulează în neştire pe ecranele agăţate pe pereţi. Nu ajung la nicio concluzie, dar sunt vajnici pe metereze.

O altă categorie – agitaţii nemulţumiţi. Îşi fac apariţia vijelios, pare că au treburi importante. Discută între ei pe un ton ridicat şi, fără să-şi termine băuturile, părăsesc incinta, puşi pe scandal. Mai sunt şi cei care vin să bea o cafea înainte, poate, de a ajunge la serviciu.

Dar sunt puţini şi nu se fac remarcaţi decât prin calm.Muzica te asurzeşte.Explicaţia pentru volumul ei ne-o oferim singuri: să-i menţină treji pe veteranii nopţii. Notti Magiche sau Black Dog răsună alături de Iron, Lion, Zion ori Mexican Girl. După câteva discuţii interesante şi chiar un dans printre mese, pe la 11 dimineaţa, Oktoberfest este deja plin de adolescenţi.

Copii hotărâţi să-şi înceapă ziua „cool” se ascund în spatele meniurilor şi pufăie de zor. După prânz, clientela devine tot mai eclectică, iar spiritele sunt destul de liniștite. Doar urmează o altă noapte de... „război”. Faună diversă, la fel şi impresiile de după. Așadar, dacă vreţi să ieşiţi din cotidian, încercaţi un „răsărit de soare” în Centrul Vechi. 


Baruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Şelari 9-11

0724.333.233;
www.oktoberfest-pub.ro