[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 25/10/2012
Bucureşti CORKS Cozy Bar - Strada Băcani nr. 1, Bucureşti

Corks Cozy Bar s-a deschis în Centrul Istoric

Corks Cozy Bar s-a deschis în Centrul Istoric

Corks Cozy Bar îşi anunţă oficial deschiderea pe piaţa barurilor cochete de vin din Bucureşti, fiind amplasat pe strada Băcani nr. 1, în Centrul Istoric al oraşului.

Corks Cozy Bar reprezintă un concept unic de bar de vinuri, unde iubitorii vinului se pot delecta şi răsfăţa cu plăceri epicuriene. Clienţii pot găsi în noul bar cea mai vastă ofertă de vinuri servite şi la pahar.

Ideea a plecat de la dorinţele şi percepţiile consumatorului român de vin. S-a urmărit crearea unui altfel de bar de vinuri, cochet, primitor şi dichisit, dar care să ofere un raport optim între valoarea şi experienţa livrate consumatorului şi preţul plătit de acesta. S-a dorit realizarea unui concept nou de bar de vinrui decât intimidanta abordare opulentă, unde personalul este reprezentat de somelieri sau faţă de opţiunile modern-accesibile ale magazinelor de vinuri care servesc vin în incinta lor. Nici cei care preferă alte băuturi nu au fost neglijaţi: cocktail-uri, băuturi spirtoase fine, beri revigorante.

Totuşi, vinul este vedeta la Corks, unde selecţia de vinuri ale la bază câteva sute de etichete, toate vinurile fiind disponibile şi la pahar. Sunt disponibile de la vinuri proaspete şi reconfortante la preţioase vinuri vintage.

Designul interior al barului poartă semnătura lui Mihai Popescu (Fratelli, Le Club, Biutiful), cocktailurile corkstailuri au fost special reinterpretate pentru Corks de Costin Gache (Interbelic), iar tortul macaron pe bază de vin pe Porto, ciocolata şi mini cocktail-macarons a fost special creat pentru Corks de cofetăria de lux Madame Lucie.

Corks Cozy Bar are disponibilă şi o terasă, un spaţiu romantic, cu mobilier antichizat din fier forjat alb şi perne pufoase cu imprimeuri florale.
Mobilierul de la parter este realizat din materiale naturale şi confortabile, lumina din încăpere fiind una caldă. Masa centrală amplă din sala principală reprezintă un spaţiu şi o ocazie de socializare. Barul este realizat din cupru, în care se oglindesc elegantele corpuri de iluminat Void, realizate de Tom Dixton.

Pereţii sunt decoraţi cu cutii originale de vin, piatră şi faianţă antichizată realizată manual. Chicineta cu pereţii din sticlă, unde se pregătesc gustările Corks, invită la savurarea mezelurilor fine şi a preparatelor pe bază de brânzeturi puturoase.

Holul din subsol conduce către Separeul-Vinotecă. Această încăpere păstrează tavanul original din cărămidă al clădirii (imobilul a fost consolidat de curând). Separeul-Vinotecă este amenajat ca o bibliotecă de vinuri şi şampanii, ude clienţii fideli pot studia întreaga gamă Corks.

Orar Corks Cozy Bar: Luni-Joi: 13:00-01:00, Vineri-Sâmbătă: 13:00-04:00, Duminică: 13:00-00:00.
Adresă: Strada Băcani nr. 1, Bucureşti (Centrul Istoric; intrarea se face dinspre strada Lipscani, zona staturii Lupoaica).
Rezervări: hello@corks.ro, +4021/311 22 65
WWW.CORKS.RO