[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 13/12/2012
Joy Caffe
Bucureşti Joy Caffe, Bd. Lacul Tei 29, 073.136.9369, 0726.624.521; www.joycaffe.ro

Joy Caffe

Vizavi de Parcul Circului se află o cafenea care aduce a lounge şi care, deşi este un local de cartier, nu arată şi nici nu se poartă deloc ca unul de acest fel.

Mergi?

L-am vizitat într-o marţi după prânz pentru o cafea de revigorare şi am reuşit să mă energizez relaxându-mă. Decorul este modern, dar cozy, cu mult lemn, canapele şi scaune comode, un bar dotat cu un espressor foarte „isteţ”, o vitrină cu tarte atrăgătoare (şi probabil delicioase) de acompaniat cafeaua şi pereţi decoraţi cu poze care fac poftă de un cappuccino sau un latte sau măcar de o ciocolată caldă groasă şi aromată.


Draperiile sunt trase exact cât să lase să treacă doar câteva raze de lumină, iar muzica este chill şi în surdină (am ascultat Koop, Nouvelle Vague, Touch and Go).
Am comandat un cappuccino decaf şi am privit în jur. Într-un colţ, un domn butona de zor la un laptop, însoţit doar de o cafea aburindă. La o altă masă, trei bărbaţi depănau amintiri. În zona cu canapele, alţi doi păreau să aibă o discuţie de afaceri. Cafeneaua se deschide în fiecare dimineaţă la ora 9, aşa că e numai potrivită pentru un power breakfast cu un fresh sandwich şi un fresh de portocale. Sau o cafea turcească. Au şi aşa ceva în meniu. Toate la preţuri de cartier. Chiar dacă locul arată cu mult peste ceea ce v-au obişnuit localurile bucureştene de cartier.


Ce ar mai trebui să ştiţi? Că au în meniu şi bruschete şi salate, că anunţă petreceri tematice de weekend, că servirea este rapidă şi că site-ul este în plin proces de transformare. Aşa cum a fost şi cafeneaua de altfel, care s-a redes­chis cu ambiţii noi de numai o lună şi jumătate. Merită cel puţin o vizită, fie că locuiţi în zonă şi sunteţi leneşi, că lucraţi în apropiere şi căutaţi un loc de întâlniri business sau că v-aţi nimerit prin Parcul Circului. 


 

Taguri: