[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 1/11/2012
Bucureşti Concordia Bakery - clădirea Premium Plaza din Piaţa Victoriei

A fost deschisă Concordia Bakery

A fost deschisă Concordia Bakery

Organizaţia Umanitară Concordia a deschis Concordia Bakery, un nou tip de cafenea, un model de business social.

Gândit ca un curs de formare profesională pentru tinerii găzduiţi şi ocrotiţi de Organizaţia Umanitară Concordia, atelierul de brutărie din cadrul Şcolii de meserii Concordia a crescut şi s-a dezvoltat, prin întemeierea unei brutării adevărate, iar acum are un punct de desfacere în Bucureşti, la parterul clădirii Premium Plaza din zona Piaţa Victoriei.

Toate fondurile rezultate din activităţile din laboratorul-atelier din Ploieşti şi punctul de desfacere Concordia Bakery susţin cursurile atelierului de brutărie, prin care tinerii pot obţine diplome recunoscute de către CNFPA şi Uniunea Europeană, pentru meseriile de brutar şi patiser-cofetar.

“Componenţa socială pe care o impune proiectul Brutăria Concordia aduce, în Bucureşti, prima cafenea-concept din România. După ce se califică în meseria de brutar-patiser, tinerii pot obţine locuri de muncă, iar trei dintre ei sunt angajaţi în cadrul brutăriei”, a spus Bogdan Braicu, managing director Organizaţia Umanitară Concordia.

 

Taguri: