[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 1/02/2012
Cafenele din Bucureşti: Café Lautrec

Cafenele din Bucureşti: Café Lautrec

Franța, final de secol XIX. Catifea roșu-aprins, draperii greoaie și ușor prăfuite, alături de mai multe reproduceri după Henri de Toulouse-Lautrec te transpun pentru câteva ore.

Nu te aduce la realitate decât muzica ce se aude în întreaga casă. Din păcate, uneori, ieșită din context. Am regăsit Café Lautrec într-o seară mohorâtă scăldată într-o lumină caldă, abia dezmorțindu-se din agitația de peste zi. (Dacă nu suni înainte, întru verificare, e posibil să găsești porțile închise.) În decorul de față, te-ai aștepta să fii întâmpinat de o doamnă purtând rochie cu falduri largi și o pălărie cu pene – ar fi prea frumos.

Locul îi e luat de un domn amabil, pasionat de playstation. Am ales cel mai boem colț, o masă înconjurată de două fotolii înguste și o canapea, oferind ca perspectivă strada. Și pentru că tot era vorba de transpunere, am comandat o cană de cacao cu lapte (6 lei). După mai bine de o oră, salutam gazdele de plecare și-mi doream să revin, dar să o găsesc mai cochetă și „cântând” o muzică adecvată. 

Café Lautrec

Iancu Cavaler de Flondor 2, 0723.99.65.64/ 021.252.16.16, program incert 

Taguri: