[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cafenele bucuresti

CafeneleJoy Caffe

Vizavi de Parcul Circului se află o cafenea care aduce a lounge şi care, deşi este un local de cartier, nu arată şi nici nu se poartă deloc ca unul de acest fel.

CafeneleA fost deschisă Concordia Bakery

Organizaţia Umanitară Concordia a deschis Concordia Bakery, un nou tip de cafenea, un model de business social.

OraşDianei patru

De multă vreme n-am mai auzit de un loc proaspăt deschis care să-și câștige faima cu atâta rapiditate. Casa de la adresa cu pricina și-a deschis porțile doar de vreo două luni. I s-a dus deja vestea. Cu „muzică, poezie, teatru, film, foto, dezbateri, evenimente cu atitudine” se laudă cei de-ai casei

Cafenele și CeainăriiDianei Patru

Dianei Patru este un loc nou deschis, dar şi-a câştigat faima cu rapiditate. Cei de-ai casei se laudă cu muzică, poezie, teatru, film, foto, dezbateri şi evenimente cu atitudine.

CafeneleCafenele din Bucureşti: Café Lautrec

Franța, final de secol XIX. Catifea roșu-aprins, draperii greoaie și ușor prăfuite, alături de mai multe reproduceri după Henri de Toulouse-Lautrec te transpun pentru câteva ore.

CafeneleCafenele din Bucureşti: Café Verona

Sub librăria Cărturești, un spațiu primitor, cu câteva elemente neconvenționale de decor, duce cu gândul la o galerie de artă.

CafenelePetrecere de 1 decembrie la Arts Concept Café

Joi, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României, Arts Concept Café organizează o seară românească în stil ardelenesc, cu bucate tradiţionale ca la Alba Iulie şi Blaj, băuturi şi muzică folk.

Cafenele și CeainăriiFlavour Cafe

Flavour Cafe are 4 meniuri, unul de bază, iar altele pentru cafele, cele zece tipuri de smoothie şi cel dedicat ceaiurilor. Dispune de un spaţiu de 45 de locuri, potrivit pentru petreceri, evenimente speciale, aniversări, team-building sau expoziţii.

Cafenele și CeainăriiLe Creme

Cafeneaua Le Creme din Bucureşti dispune de 3 saloane intime şi spaţioase, dar şi o terasă. Pe lângă cafea, narghilea, croissante fierbinţi şi cocktailul casei, oferă şi mâncare turcească sau vegetariană.

Cafenele și CeainăriiFitto Cafe

Fitto Cafe abordează segmentul clienţilor care acordă o importanţă deosebită echilibrului alimentar, dar şi modului de viaţă sănătos. Ideea de a asocia conceptul de sport, energie, sănătate cu cel al cafelei este o noutate pentru România.

Cafenele și CeainăriiArts Concept Cafe

Arts Concept Café este un spatiu in care clientii vin sa se simta bine, sa se relaxeze alaturi de prieteni si de cei care lucreaza aici. Casa unde se află cafeneaua are o istorie inedită, aici a fost preparat pentru prima data în România vaccinul antirabi

Cafenele și CeainăriiZebra Caffe

Zebra Caffe este amenajată într-un design interior unic, cu o cromatică fină şi care oferă o atmosferă relaxantă. În meniu sunt incluse cocktailuri alcoolice şi non-alcoolice preparate după reţete originale, dar şi fructe de mare sau prăjituri.

Cafenele și CeainăriiCafepedia

Cafepedia a fost inaugurată în 2006, ca o combinaţie între o cafenea clasică şi un lounge, spaţiua destinat iniţial oamenilor de afaceri. Acum are muzică live, solişti de pian sau saxofon, dar şi trupe de jazz sau rock, lansări de carte sau expoziţii.

Cafenele și CeainăriiRamayana Cafe

Ramayana Cafe este un ultra-lounge care are la bază un concept cu totul inedit în Bucureşti. Este deschisă non-stop, având un mix eclectic şi oriental, iar abordarea occidentală se manifestă prin muzică, evenimente şi servicii.

Cafenele și CeainăriiGrandCafe Van Gogh

Situată în centrul vechi al Bucureştiului, vizavi de Banca Naţională, cafeneaua Van Gogh este un loc luminos, în care se poate servi micul dejun, prânzul şi chiar cina. La subsol există un "wine bar&shop",

Cafenele și CeainăriiCeai la Cotroceni

Una dintre primele ceainării din București, Ceai la Cotroceni, își întâmpină clienții într-o atmosferă interesantă și controversată. Ceainăria se află în apropierea Palatului Cotroceni, la subsolul unei case cu două etaje.

Cafenele și CeainăriiCafeneaua Smârdan

Situată în centrul istoric al Bucureștiului, Cafeneaua Smârdan este un spațiu mic, cu rafturi pline de cărți, muzică bună și câteva mese. Vinurile atent selecționate sunt și ele prezente lângă cafeaua fierbinte.

Cafenele și CeainăriiCafe DeKo

Prima cafenea de stand-up comedy din țară, locul în care o mare parte din comedianții cunoscuți de azi și-au început activitatea, Cafe Deko reprezintă stand-up-ul românesc.

Cafenele și CeainăriiGodot Cafe-Teatru

Godot cafe îşi aşteaptă clienţii la numărul 14 pe Blănari, vizavi (atât în spaţiu cât şi în stil) de terasa Argentin. În meniu găsiţi zilnic Teatru şi Cafea.

Cafenele și CeainăriiCafeneaua OAR

Terasa OAR este situată în apropiere de Libraria Cărtureşti, pe strada Verona.