[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 1/02/2012

Cafenele din Bucureşti: Café Verona

Cafenele din Bucureşti: Café Verona

Sub librăria Cărturești, un spațiu primitor, cu câteva elemente neconvenționale de decor, duce cu gândul la o galerie de artă.

Café Verona – spațiu pentru fumători, cu Wi-Fi și tot ce-i trebuie omului modern, oferă și o mulțime de sortimentele de cafea și ceaiuri (de la 5 lei), vinuri (de la 10 lei), bere (de la 7 lei), cocktailuri (13 lei) sau prăjiturele (de la 5 lei). La o primă vedere, însă, remarc tablourile expuse și spre vânzare și mesele înconjurate de băncuțe acoperite cu perne colorate.

 

Mi-aș fi dorit să stau acolo, dar era totul ocupat. Aleg o masă centrală. De aici, mi-am zis, pot să observ totul. Chelnerii destul de prezenți, clienții aflați la întâlniri de lucru, alții care citesc ori stau la o discuție lejeră, de seară. Muzica, în surdină, a dispărut ușor pe la ora 19.00 și poate că a fost mai bine pentru atmosfera din colțul cald și intelectual al Bucureștiului. 

Café Verona

Pictor Arthur Verona 13-15, 0732.003.060, nu se fac rezervări. L-V: 10:00 – 00:00, S-D: 11:00 – 00:00 

Taguri: